“Χαστούκισα τη Madonna και μετά κοιμήθηκα με τον σύζυγό της”

"Χαστούκισα τη Madonna και μετά κοιμήθηκα με τον σύζυγό της"

Έξαλλη έκανε την Brigitte Nielsen η 2ωρη καθυστέρηση της Madonna σε συναυλία της στο Las Vegas.

«Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ», ανέφερε η Madonna.

Η Brigitte ξέσπασε στο τηλεοπτικό της σόου “Talk” χαρακτηρίζοντας την Madonna, “γελοία και απαράδεκτη” και ανέφερε πως δεν είναι η “βασίλισσα”.

«Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Nielsen, για να προσθέσει ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την… ταρακούνησε για τα καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι «είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια».

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», είπε η Brigitte Nielsen.

«Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν (σ.σ. τότε ο Σον Πεν και η Μαντόνα ήταν παντρεμένοι)».