Χαμός στη συναυλια της LP στην Τεχνόπολη

Χαμός στη συναυλια της LP στην Τεχνόπολη

Όλος ο κόσμος μιλά για την LP και το απόλυτο hit της χρονιάς “Lost on you” που έφτασε στο #1 όλων των Charts της Ελλάδας.

Δεν ήταν λίγοι οι Αθηναίοι και όχι μόνο που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη. Η Αθήνα την υποδέχθηκε στη γεμάτη από κόσμο Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της EP με τίτλο “Death Valley” και με το single “Strange” να αποτελεί το επόμενο talk of the town.

Η Αμερικανίδα pop/rock τραγουδίστρια με το ψευδώνυμο LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi) και το αψεγάδιαστο ανδρόγυνο στυλ, εισέβαλε με ορμή στη μουσική βιομηχανία με μοναδικά ατού της ένα γιουκαλίλι και αυτήν την ιδιαίτερη, λανθάνουσα βραχνή φωνή της. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τρία albums και ένα EP. Η LP όμως βρίσκεται ως τραγουδοποιός πίσω από μεγάλες επιτυχίες που έγραψε για την Rihanna, την Christina Aguilera, την Rita Ora, την Cher, την Leona Lewis κ.ά. Υπάρχουν και κάποιοι που την θεωρούν πνευματικό παιδί του David Bowie και του Lou Reed. Αρκετοί πάλι θεωρούν ότι οι μοναδικές φωνητικές δυνατότητες της μπορούν να συγκριθούν με τις ικανότητες σπουδαίων τραγουδοποιών όπως η Janis Joplin, η Joan Jett, η Chrissie Hynde και η Amy Lee των Evanescence.


Ήταν εκατό τοις εκατό παραδομένη σε αυτό που έκανε, αυθεντική, αυθόρμητη, γεμάτη ενέργεια. Ήταν ευτυχισμένη! Μοιράστηκε μαζί μας εμπειρίες. Μας είπε πολλές φορές “S’ agapo”. Πιστεύει πως οι Έλληνες είναι εξαιρετικοί. Είχε την τύχη να έρθει σε στενή επαφή με Έλληνες και μας συμπάθησε πολύ. Η πρώτη της αγάπη, μάλιστα, ήταν από την Ελλάδα. Έτσι, ήρθε στην Αθήνα με την καλύτερη διάθεση και μας χάρισε μία βραδιά μαγική.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και το ταξίδι ξεκίνησε με το εξαιρετικό Muddy Waters. Ήταν αναμενόμενο πως το Lost On You θα ήταν πιο κάτω στο setlist.Έπειτα μεταφερθήκαμε ανατολικά με το Tokyo Sunrise και λίγο αργότερα ήρθε η μεγάλη έκρηξη: από τις πρώτες συγχορδίες ο κόσμος άρχισε να φωνάζει… ήταν το Lost On You!! Αυτό που συνέβη δεν περιγράφεται με λόγια. Η ίδια φαίνεται να ένιωσε υπέροχα! Δεν έπαψε έπειτα απ’ το κομμάτι αυτό να μας ευχαριστεί για τη βραδιά.


Στη συνέχεια ακούσαμε τα κομμάτια With Other People, Death Valley, Fighting With Myself, Someday, Levilator, Someday, Strange, Halo, ενώ  πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή που ερμήνευσε το Forever For Now, για τους γονείς της. Δεν έχουμε ξανακούσει πιο συγκινητικό σφύριγμα.