Χάρης Χριστόπουλος: «Θα κλείσουν σπίτια και θα ανοίξουν καινούρια. Μερικά έχουν κλείσει ήδη»

Χάρης Χριστόπουλος: «Θα κλείσουν σπίτια και θα ανοίξουν καινούρια. Μερικά έχουν κλείσει ήδη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει βρεθεί στο τιμόνι ενός show που προκαλεί αντιδράσεις και καυστικά σχόλια στο ίδιο το κανάλι και από παρουσιαστές πρώτης γραμμής. Ο ίδιος όμως φαίνεται αποφασισμένος να υπερασπισθεί μέχρι τέλους την επιλογή του και το project που έχει αναλάβει.

Ο φωτογράφος δηλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά πως: «Αυτοπροτάθηκα για την παρουσίαση του Game of Love. Στο παιχνίδι υπάρχει και σεξολόγος. Οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι έχουν δώσει όρκους. Όταν μπαίνουν είναι έτοιμοι για όλα, πρέπει να υποκριθούν. Είναι νέα παιδιά και το αίμα τους βράζει». Μιλά ακόμη και για τη σημασία του ρόλου του για τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, που συχνά τον συμβουλεύονται πώς να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση σαν πιο έμπειρο. «Για τα παιδιά είμαι ο μέντοράς τους. Με συμβουλεύονται». Μιλώντας και για τα νέα ειδύλλια που σχηματίζονται εντός του Game Of Love λέει «Θα κλείσουν σπίτια και θα ανοίξουν καινούρια. Μερικά έχουν κλείσει ήδη».

Ακόμη, για το Power of Love, του ΣΚΑΙ, του οποίου την παρουσίαση είχε απορρίψει, εξήγησε: «Δεν έχω μετανιώσει που απέρριψα την παρουσίαση, δεν ήθελα να φύγω από τη χώρα μου και ειδικά για να πάω στη γειτονική» και για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Η Μαρία είναι η Μαρία που γνωρίζουμε. Θα την ήθελα πιο πιπεράτη, να συμμετέχει περισσότερο. Είναι δειλή».