Χάρης Ρώμας: “Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις”

Χάρης Ρώμας: “Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις”

Στην εκπομπή “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε τόσο στην αγάπη του για την τηλεόραση όσο και στην ενασχόλησή του με την πολιτική με την οποία ασχολείται αφιλοκερδώς.

«H τηλεόραση ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και υπήρξε και σπίτι μου για πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις και τον αμφισβήτησα και ο ίδιος πολλές φορές γιατί αισθάνθηκα ότι ήταν βάρος άλλων πτυχών της προσωπικότητάς μου. Στην πορεία αυτό αποκαταστάθηκε πλήρως με το που αισθάνθηκα πιο ώριμος σαν άνθρωπος».

«Αδίκησα την τηλεόραση με το να σκέφτομαι ότι μου κάνει κακό αντί για το τεράστιο καλό που μου έκανε. Εκτός από την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα που μου προσέφερε, θεωρώ ότι έκανα -και κάνω ακόμα- μυθοπλασία που είναι το μοναδικό κομμάτι τέχνης στην τηλεόραση», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Είμαι καλλιτέχνης και θα παραμείνω μέχρι το τέλος της ζωής μου καλλιτέχνης», δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του στην Περιφέρεια Αττικής και ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει χρήματα.