Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου και Καφέ της Χαράς: “Ακόμα ψάχνω να βρω μήπως…”

Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου και Καφέ της Χαράς: "Ακόμα ψάχνω να βρω μήπως…"

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη ότι η Σοφία Μουτίδου δεν θα παίξει τελικά στο «Καφέ της Χαράς», ο Χάρης Ρώμας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τόνισε πως παρότι προσπαθεί να βρει τρόπο να χωρέσει στο στόρι η Σοφία Μουτίδου, οι υποχρεώσεις της στο Open το καθιστούν αρκετά δύσκολο.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διεκδικήσω τη Σοφία από το Open. Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα χρόνου, διότι οι ελεύθερες ώρες και μέρες που μου έδωσε η Σοφία για να κάνει γύρισμα, είναι απειροελάχιστες. Παρότι ακόμα προσπαθούμε έναν τρόπο να ενταχθεί με ένα πρόγραμμα που θα φτιάξουμε, το βλέπω σχεδόν αδύνατο. Η Σοφία είναι μια καταπληκτική συνάδελφος και ηθοποιός.

Δε θα το έκανα ούτε για τη Ρένια. Δεν γίνεται να φτιάξεις το πρόγραμμα 20 ατόμων, βασικών ρόλων, πάνω σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις κάπου αλλού.

Η Σοφία θέλει να παίξει και περιμένει και μία απάντηση από ό,τι καταλαβαίνω και θα πρέπει να της την δώσουμε. Δεν της έχει δοθεί απάντηση οριστική γιατί προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να γυριστεί ένα στόρι σε μικρούς χρόνους. Την αγαπώ ιδιαιτέρως.

Δεν μιλήσαμε ακόμη με τη Σοφία, γιατί ακόμα ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει ένα άνοιγμα, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω, γιατί είναι άδικο και για τους άλλους να φτιαχτεί το πρόγραμμα πάνω στη Σοφία. Αργήσαμε κάπως να πάρουμε την απόφαση γιατί το πρόγραμμα που συμμετέχει η Σοφία στο Open άρχισε το καλοκαίρι και δεν ξέραμε αν θα συνεχίσει και τον χειμώνα» είπε ο Χάρης Ρώμας.