«Χάρηκα που έμαθα ότι οι οντισιόν της Θεσσαλονίκης ήταν χάλια»

«Χάρηκα που έμαθα ότι οι οντισιόν της Θεσσαλονίκης ήταν χάλια»

Είναι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που δεν μασάει τα λόγια του κάτι που αποδεικνύει με κάθε δήλωσή του. Έχει εμπειρία από realities και από talent shows. Το φετινό «X-Factor» δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον ίδιο.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη. Το συστατικό της επιτυχίας στα προηγούμενα «X-Factor» βρισκόταν στην αλληλεπίδραση που υπήρχε ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, υποστηρίζουν οι περισσότεροι.

Στη νέα εποχή του show στον ΣΚΑΪ το μοναδικό πρόσωπο που μένει ίδιο είναι ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του Happy Day

«Αυτό λέγαμε με την Γκαγκάκη, πως μας φαίνεται που δεν θα είμαστε στο ”Χ-Factor” και μου λέει καλύτερα, ζήσαμε 3 “Χ Factor” στην εποχή τους. Δεν πιστεύω ότι θα έχουν την ίδια ανταπόκριση χωρίς εμένα και την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη. Ποιος θα πει την ατάκα θα πηδηχτώ από το παράθυρο; Τι να κάνει ο Θεοφάνους μόνος του; Ο Θεοφάνους θέλει το αντίπαλον δέος. Όπως και εγώ θέλω έναν Θεοφάνους για να λειτουργήσω. Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το έχουμε δει. Και χάλια… Σε αυτή την παραγωγή χρειάζονται άνθρωποι πίσω, μάνατζερς, παραγωγοί, ανιχνευτές ταλέντων… τέτοιοι χρειάζονται και να τα χώνουν κιόλας. Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες! Δεν διστάζω να πω ότι κυνηγάω τις δουλειές με το τουφέκι, αν μου έλεγαν τώρα να πάω στο ”X Factor” θα πήγαινα με τα 4. Αρκεί να ήταν αξιοπρεπή τα χρήματα και στην ώρα τους»

Πηγη: peoplegreece.com