Χάκερ υπέκλεψε γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Pippa Middleton και ζητάει λύτρα

Χάκερ υπέκλεψε γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Pippa Middleton και ζητάει λύτρα

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι του Buckingham είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ άλλη μια φορά στο επίκεντρο η αδερφή της Kate Middletton, Pippa Middletton.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βρετανίας η Pippa Middletton, έπεσε θύμα χάκερ, ο οποίος της έκλεψε 3,000 φωτογραφίες από το κινητό της. Στο παλάτι επικρατεί πανικός, διότι σε κάποια από τα στιγμιότυπα απεικονίζονται ο πρίγκιπας, η πριγκίπισσα, τα παιδιά τους, αλλά και ο αρραβωνιαστικός της Pippa γυμνός. Τα παραπάνω αναφέρονται από το πρακτορείο Press Association.

Όπως αναφέρεται στην Sun και της Daily Mail ο χάκερ, που σε υπηρεσία κρυπτογραφημένων μηνυμάτων την οποία χρησιμοποίησε εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Crafty Cockney, αναζητά αγοραστή για τις φωτογραφίες, ζητώντας το ποσό των 50,000 λιρών.

Η Sun ήρθε σε επικοινωνία με τον χάκερ, οποίος πρότεινε να πουλήσει τις φωτογραφίες έναντι του ποσού αυτού. Μάλιστα, έδωσε διορία 48 ωρών, η οποία λήγει αύριο, τονίζοντας πως: «Δεν είναι δημοπρασία, θα είναι μια απλή διαδικασία για την υψηλότερη προσφορά». Από το παλάτι δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση.