Φώφη Γεννηματά: “Προσπαθούσα δέκα χρόνια να μείνω έγκυος…”

Φώφη Γεννηματά: "Προσπαθούσα δέκα χρόνια να μείνω έγκυος…"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», βρέθηκε  η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε μια προσωπική εξομολόγηση, μεταξύ άλλων μίλησε για τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα. Η ίδια αποκάλυψε ότι οι γιατροί δεν της έδιναν πολλές πιθανότητες, ωστόσο εκείνη μετά από δέκα χρόνια τα κατάφερε. Σήμερα έχει τρία παιδιά.

«Δεν το βάζω εύκολα κάτω. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν και το σέβομαι. Εγώ δεν είμαι έτσι. Δε μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς οικογένεια. Ήμουν μόλις 22 ετών όταν μου το είπαν. Δεν έγινε εύκολα. Προσπαθούσα δέκα χρόνια να μείνω έγκυος. Με πολλές αποτυχίες και αναποδιές. Αλλά πάντα στη ζωή αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό.

Σήμερα έχω τρία παιδιά και χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς οι γονείς μου δεν πρόλαβαν να τα γνωρίσουν. Έφυγαν και με αυτόν τον καημό. Ότι εγώ δεν είχα παιδιά. Και της έλεγα της μητέρας μου, κάνε λίγο κουράγιο ακόμα. Όλη αυτή τη δεκαετία που εγώ αγωνιζόμουν τρέχαμε στα νοσοκομεία. Πριν μείνω έγκυος και μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών, είχα ήδη ξεκινήσει να μιλάω για υιοθεσία. Δέκα χρόνια ήταν πάρα πολλά.

Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος ήταν σαν να μου χάρισαν τον ουρανό. Ξαναέζησα από την αρχή. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Τα επόμενα δυο παιδιά ήρθαν με φυσιολογικό τρόπο. Ο Γιώργος και η Κατερίνα» εξομολογήθηκε η Φώφη Γεννηματά.