Φωτιά επιασε στο παλιό κτίριο του ANT1

Φωτιά επιασε στο παλιό κτίριο του ANT1

Μετά από μεγάλη προσπάθεια αποκαταστάθηκε η βλάβη – Πρόβλημα  σε εγκατάσταση της ΔΕΗ στο υπόγειο είχε ως συνέπεια την απώλεια σήματος του σταθμού, καθώς είχε διακοπεί η παροχή ρεύματος

Φωτιά στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1, στην οδό Κηφισίας, στο Agora Center ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, με αποτέλεσμα το κανάλι του Αμαρουσίου να μην εκπέμπει σήμα για λίγες ώρες. Όπως έγινε γνωστό έως τώρα, όλα ξεκίνησαν μετά από βραχυκύκλωμα σε εγκατάσταση της ΔΕΗ στο υπόγειο του κτιρίου και μέσα σε λίγα λεπτά πυκνοί καπνοί έπνιξαν τις εγκαταστάσεις του σταθμού. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα για λόγους ασφαλείας, ενώ η ΔΕΗ προχώρησε σε άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης, προκειμένου να αντιμετωπίσει και περιορίσει τη ζημιά.

Εξαιτίας του βραχυκυκλώματος, ο τηλεοπτικός σταθμός «έχασε» το σήμα εκπομπής του, το οποίο επανήλθε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Στο σημείο κατέφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, προκειμένου να επέμβουν αν αυτό κρινόταν απαραίτητο.

Το συνεργείο της Ηλεκτρικής Εταιρείας κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση και να επανέλθει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Πηγη: protothema.gr