Φωτίζεται το παραμυθένιο δάσος του Golden Hall

Φωτίζεται το παραμυθένιο δάσος του Golden Hall

Το Golden Hall υποδέχεται τα Χριστούγεννα στις 25/11 και καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν το δικό τους παραμύθι μέσα σε ένα μεγάλο δάσος από φυσικά δέντρα.

Όπως όλες οι ιστορίες των αγαπημένων μας παραμυθιών ζωντανεύουν μέσα από ένα βιβλίο, έτσι και το Golden Hall έχει στήσει στον προαύλιο χώρο του ένα δικό του, τεράστιο βιβλίο που το κατώφλι του μας βάζει σε έναν χριστουγεννιάτικο και μαγικό κόσμο: έναν καταπράσινο λαβύρινθο, γεμάτο μυστικά και εκπλήξεις, τα μονοπάτια του οποίου οδηγούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στο σοκολατόσπιτο…το σκηνικό του δικού σας παραμυθιού έχει ήδη στηθεί και σας περιμένει!

Την Παρασκευή 25/11, στο κατάλληλο mood μας βάζει από το πρωί ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97.2, ενώ στις 6 το απόγευμα στη σκηνή ανεβαίνει η Κάρμεν Ρουγγέρη και υποδέχεται τις χορωδίες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και του International School of Athens.

Τη σκυτάλη παίρνει η Πέππα το Γουρουνάκι, με τον Τζώρτζ και την παρέα τους για να τραγουδήσουν και να παίξουν ένα σκετσάκι από τη θεατρική παράσταση «το Όνειρο της Πέππα», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και το πολυαναμενώμενο count down ξεκινά: στις 7.30μ.μ ακριβώς η μαγεία θα αρχίσει, καθώς το αγαπημένο γουρουνάκι των παιδιών, η Πέππα, θα φωτίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ χιόνι θα καλύψει το παραμυθένιο δάσος! Και φυσικά όλα αυτά “ντυμένα” με χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια αλλά και πυροτεχνήματα!