Φινάλε για την Ελένη Μενεγάκη

Φινάλε για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 1 Ιουλίου για την φετινή σεζόν. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, όπως μόνο αυτή γνωρίζει.

«Η εκπομπή μας επιστρέφει ξανά τον Οκτώβρη στον Alpha», ανέφερε ξεκαθαρίζοντας πότε θα επιστρέψει στους δέκτες μας. Στη συνέχεια ευχαρίστησε την καλεσμένη της, Ελένη Φουρέιρα και την παρέα της μπροστά από τις κάμερες, η οποία όπως ανέφερε παραμένει η ίδια και την επόμενη σεζον.

Είπε χαρακτηριστικά: «Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες της εκπομπής, όλους εκείνους που ήταν η ψυχή της εκπομπής, γιατί εμείς είμαστε μόνο αυτοί που φαίνονται. Όλο μας το κανάλι, τον Alpha, που μας έδωσε την ελευθερία να κάνουμε την εκπομπή έτσι όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να την κάνουμε. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον γιατί για μένα είναι το ίδιο σημαντικοί. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Ραντεβού τον Οκτώβριο για να ξανανοίξουμε το μαγαζάκι μας, που απ’ έξω γράφει “Ελένη”. Να περάσετε όμορφα. Αγάπη μόνο ρε παιδιά και τίποτε άλλο».