Φινάλε έκανε ένα από τα ποιο πετυχημένα μουσικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας

Φινάλε έκανε ένα από τα ποιο πετυχημένα μουσικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας

Πλήθος κόσμου και ονόματα από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο βρέθηκαν στην αυλαία που έριξε το βραδυ του Σαββάτου ένα από τα ποιο πετυχημένα μουσικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Θα μπορούσε κάνεις να την χαρακτηρίσει και ως βραδιά φίλων καθώς πολλοί ήταν οι φίλοι των τραγουδιστών που βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν και να διασκεδάσουν μαζί τους.

Μετά από 4 μήνες επιτυχίας και sold out εμφανίσεων κάθε Παρασκευη και Σάββατο ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Αποστολία Ζώη έκαναν φινάλε με το κέφι και το χορώ να παίρνει φωτιά.

Με ανεβασμένη διάθεση,  χειροκροτήματα, με τις εκπλήξεις να μην λείπουν από αυτή τη βραδιά και με τους καλλιτέχνες να υπόσχονται ένα εντυπωσιακό φινάλε. Οι τραγουδιστές βγήκαν στην σκηνή και ανέβασαν στα ύψη τους θαμώνες που βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν για να διασκεδάσουν.

Στο πρόγραμμα ήταν και η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη που εντυπωσίασε με τις μουσικές της επιλογές αλλά και με την παρουσία της.

Αποστολια Ζωη

Ανάμεσα σε αυτους που βρέθηκαν το Σάββατο στο κλείσιμο του σχήματος στο Fever και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν και η Σοφία Βογιατζάκη με την Παρθένα Χοροζίδου.

Κείμενο: Πόπη Γιαννικάκη
Φωτογραφίες: Μάριος Κωνσταντόπουλος