Φιλουμένα: Εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς η Ελένη Ράντου!

Φιλουμένα: Εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς η Ελένη Ράντου!

Ρόλο καριέρας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Ελένη Ράντου το φετινό χειμώνα στο θέατρο Διάνα.

Δύο χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία στο Εθνικό θέατρο επιστρέφει ξανά με την ηρωίδα του Εντουάρντο ντε Φίλιππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο».

Στις φτωχογειτονιές της Νάπολης βλέπουμε και τον Ντομένικο Σοριάνο που αυτήν την φορά τον κάνει ο πολυτάλαντος Γιάννης Βούρος, συναντάει τη νεαρή Φιλουμένα σε έναν οίκο ανοχής. Την ερωτεύεται την παίρνει στο σπίτι του και η Φιλουμένα τον υπηρετεί με αφοσίωση. Τα χρόνια περνούν και 20 χρόνια μετά ο Σοριάνο ετοιμάζεται να παντρευτεί μια πολύ νέα γυναίκα, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει την απάντηση της Φιλουμένα.

Ένας συνδυασμός απο γέλια και κλάματα κανει τους θεατές να βγαίνουν ικανοποιημένοι απο την επιλογή τους να δουν αυτο το έργο.

Μετά το απαιτητικό «Για μία ανάσα» του περσινού χειμώνα, η Ελένη Ράντου έβαλε το δικό της στοίχημα με το αθηναϊκό κοινό.

Μετατροπή στη σκηνή και πρόσθεση παραπάνω παραστάσεων πιστεύει οτι θα βγεί με αξιοπρέπεια απο τον μαραθώνιο της θεατρικής σεζόν που ρίχνει αυλαία στη 1 Απριλίου.

Το Gpop.gr βρέθηκε σε μια από τις παραστάσεις στο κατάμεστο Διάνα και βάζει άριστα 10!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΝΤΕΝΥ ΒΑΧΛΙΩΤΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΑΛΥΣΑ ΓΚΡΗΝ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ
ΚΙΝΗΣΗ: ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΓΥΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΚΗΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Ελένη Ράντου, Γιάννης Βούρος, Βίλμα Τσακίρη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Αβαγιανού, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Νίκος Σταυρακούδης, Μαρσέλα Λένα, Αναστασία Σιωπίδου, Παναγιώτης Καρμάτης, Νεκτάριος Φαρμάκης, Γιώργος Αλεβυζάκης.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.