“Φεύγει από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της! Δεν με έχει καλέσει ποτέ”

“Φεύγει από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της! Δεν με έχει καλέσει ποτέ”

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα, όταν βρέθηκε στην κηδεία της ξαδέρφης της.

«Θα κάνω τηλεόραση μετά από 20 χρόνια. Θα είναι η συνέχεια από τους “Ρακοσυλλέκτες” στην ΕΡΤ. Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη. Φεύγει από την τηλεόραση και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της. Δεν με έχει καλέσει ποτέ. Δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι είναι χαζή, ήξερα ότι είναι έξυπνη και αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι καλό να καθίσει λίγο καιρό, να ανανεωθεί, να σκεφτεί άλλα πράγματα, να αλλάξει το look και να την επιθυμήσει ο κόσμος», είπε η Άννα Φόνσου για την σειρά που θα κάνει στην ΕΡΤ αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον χαμό της ξαδέλφη της, με την οποία είχαν το ίδιο ονοματεπώνυμο και αποκάλυψε τι συνέβη στην κηδεία με τον παπά:

«Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορονοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει “δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”. Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. Λέει “που είναι;”. Του λέω “εγώ είμαι” και μου απαντάει “γιατί είσαι τόσο νέα;”».