Φαίη Σκορδά σε Κάτια Δανδουλάκη: “Πότε θα μας πεις τι έχεις κάνει στο πρόσωπό σου;”

Φαίη Σκορδά σε Κάτια Δανδουλάκη: "Πότε θα μας πεις τι έχεις κάνει στο πρόσωπό σου;"

Καλεσμένη στο στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την ηθοποιό: «Πότε θα μας πεις τι έχεις κάνει στο πρόσωπό σου; Τι κάνεις; Δε γίνεται; Βλέπαμε τα πλάνα της Λάμψης και είσαι ίδια. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Πως γίνεται;».

Η Κάτια Δανδουλάκη με τη σειρά της απάντησε:

«Τα πάντα έχω κάνει. Δεν είμαι ίδια, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το θέμα της γυναικείας φιλαρέσκειας… Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι σαν την Κάτια στα 25 της, στα 35 της. Όχι σαν κάποια άλλη. Σαν την Κάτια. Που μεγαλώνει όμορφα. Αισθάνομαι λοιπόν πως έχω μεγαλώσει όμορφα, απολύτως συμφιλιωμένη με την ηλικία μου. Και απολύτως συμφιλιωμένη με το πρόσωπό μου.

Ξέρω πως έχω μεγαλώσει. Η ενέργειά μου είναι πολύ νεανική. Δε σημαίνει πως κάθομαι και δεν κάνω τίποτα. Τα κάνω όλα. Αλλά οι γυναίκες είναι περίεργες. Νομίζουν θα πάρουν ένα χάπι θα πάνε στον πλαστικό και θα γίνουν νέες. Δεν είναι εκεί το θέμα. Μη νομίζουμε πως μπορούμε να γίνουμε Θεοί και να αλλάξουμε τα πάντα στο πρόσωπό μας. Περνάνε τα χρόνια. Συμβιβαζόμαστε και κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».