Φαίη Σκορδά για κόντρα Τούνη – Σταμάτη: “Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν βγαίνεις από την αρχή;”

Φαίη Σκορδά για κόντρα Τούνη - Σταμάτη: "Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν βγαίνεις από την αρχή;"

Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και της Σάσας Σταμάτη απασχόλησε για ακόμα μία ημέρα την εκπομπή «Το Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους με τον δικό της μοναδικό και πάντα ευγενικό τρόπο.

«Δεν νομίζω ότι όλο αυτό ξεκινάει με πρόθεση να προσβάλει κάποιον. Θεωρώ ότι κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια. Η γνώμη μου είναι αυτή», ανέφερε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, σχολίασαν τα δεδομένα αυτής της διαμάχης με τους συνεργάτες της και η παρουσιάστρια αποφάσισε να ξεκαθαρίσει: «Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη παραδεχόταν ότι γνώριζε για τη συνέντευξη και ήταν μια χαρά».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε συνομιλία με τη Σάσα Σταμάτη την οποία ευχαρίστησε μέσω μηνυμάτων για τη συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.

«Πώς το θυμάσαι εκ των υστέρων; Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν βγαίνεις από την αρχή; Δεν απαντάς στον κόσμο σου για το τι συνέβη, γιατί έτσι το αποδέχεσαι. Δεν έκανε καμία αναφορά. Αυτή η αναφορά ότι δεν έδωσε συνέντευξη ουσιαστικά και ότι είναι παράνομο όλο αυτό το λέει εκ των υστέρων », συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά για την στάση της Ιωάννας Τούνη.

Τέλος, η Φαίη Σκορδά δήλωσε ότι όταν βγήκε η συνέντευξη η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά το απέκτησε στη συνέχεια όταν το θέμα έγινε αναπαραγωγή από ένα site.