Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Τίτλοι τέλους μετά από 24 χρόνια

Φαίη Ξυλά - Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Τίτλοι τέλους μετά από 24 χρόνια

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, μετά από 15 χρόνια σχέσης και εννέα χρόνια έγγαμου βίου, έχουν πλέον τραβήξει δρόμους χωριστούς. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην θεατρική ιστοσελίδα, texnes-plus.gr.

Με αφορμή την παράσταση Η φαλακρή τραγουδίστρια στην οποία πρωταγωνιστεί η Φαίη Ξυλά αλλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η ίδια έκανε την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους.

Στην παράσταση πρωταγωνιστείς μαζί με τον σύζυγό σου Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Πώς είναι να είστε ζευγάρι στη σκηνή και τη ζωή; Οι πρόβες συνεχίζονται και στο σπίτι;

Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Πιστεύεις ότι λειτούργησε κατά του γάμου σας και το γεγονός ότι κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά;

Το ότι είμαστε και οι δυο στην ίδια δουλειά πάντα λειτουργούσε θετικά σε εμάς. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα ντεζαβαντάζ μας.