Φαίη Μαυραγάνη: Η κρυμμένη ιστορία της πίσω από μία φωτογραφία με το σύζυγο της

Φαίη Μαυραγάνη: Η κρυμμένη ιστορία της πίσω από μία φωτογραφία με το σύζυγο της

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία η Φαίη Μαυραγάνη από το 2004 με τον σύζυγο της Νίκο Μάνεση.

Το ζευγάρι εκείνη την χρονιά συνεργαζόταν στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

Δείτε τι έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία. Σεπτέμβριος 2004, έχουν τελειώσει οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχω επιστρέψει ήδη από άδεια λοχείας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 και ετοιμαζόμαστε για την εκπομπή “Στούντιο με θέα” που παρουσιάζαμε κάθε ΣΚ με το Νίκο. Ραντεβού στο στούντιο του συγχωρεμένου του Ντίνου Διαμαντόπουλου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Πήγαμε εγώ, ο Νίκος και η πέντε μηνών Λυδία. Ο γλυκύτατος και ταλαντούχος Αχιλλέας Χαρίτος επιμελήθηκε το μακιγιάζ και μετά κρατούσε αγκαλιά το μωρό για να βγάλουμε τις φωτογραφίες. Κομμώτρια δεν υπήρχε εξού και η “αχτενισιά”. Ο Ντίνος ένας υπέροχος μποέμ τύπος μας είχε τρελάνει στο πείραγμα, πείραζε και τον Αχιλλέα για το πως κρατάει το μωρό. Η βοηθός του στο διπλανό γραφείο “πάλευε” με το χαμόγελο μιας μεγαλοστάρ της δημοσιογραφίας, με τον κέρσορα το έπιανε και το πήγαινε πέρα-δώθε στο πρόσωπο να το ταιριάξει καλύτερα. Έπαθα σοκ! “Που το πας το χαμόγελο πάνω- κάτω”- “Έτσι γίνεται το photoshop”! Τελειώσαμε με τις επαγγελματικές φωτογραφίες μεταξύ των οποίων και αυτή και ο Ντίνος μας έβγαλε άπειρες οικογενειακές, μαζί με το παιδί μας, με τον Αχιλλέα, μόνους μας και μας τις έστειλε σπίτι. Άπειρες φωτογραφίες. Συνήθεια που κράτησε και τις άλλες χρονιές, μέχρι που “έφυγε”.Μας χάρισε υπέροχα καρέ. Και τη χρονιά εκείνη ο Αντ1 γέμισε τους διαδρόμους του στην Κηφισίας με κάδρα παρουσιαστών. Έτσι κρεμαστήκαμε και εμείς και κάθε φορά που πήγαινα στο σταθμό ο κύριος Κώστας ο φύλακας μου έλεγε “α ρε Φαίη δύναμη, σας έχω εδώ απέναντι και σας χαιρετάω πρωί-βράδυ”. Όταν ο διάκοσμος άλλαξε 2-3 χρόνια μετά, ο κύριος Κώστας μου φύλαξε το κάδρο να μην πεταχτεί. Και να 2017 σήμερα θυμίζει το κοντινό ή λιγότερο κοντινό παρελθόν.»!

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία. Σεπτέμβριος 2004, έχουν τελειώσει οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχω επιστρέψει ήδη από άδεια λοχείας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 και ετοιμαζόμαστε για την εκπομπή "Στούντιο με θέα" που παρουσιάζαμε κάθε ΣΚ με το Νίκο. Ραντεβού στο στούντιο του συγχωρεμένου του Ντίνου Διαμαντόπουλου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Πήγαμε εγώ, ο Νίκος και η πέντε μηνών Λυδία. Ο γλυκύτατος και ταλαντούχος Αχιλλέας Χαρίτος επιμελήθηκε το μακιγιάζ και μετά κρατούσε αγκαλιά το μωρό για να βγάλουμε τις φωτογραφίες. Κομμώτρια δεν υπήρχε εξού και η "αχτενισιά". Ο Ντίνος ένας υπέροχος μποέμ τύπος μας είχε τρελάνει στο πείραγμα, πείραζε και τον Αχιλλέα για το πως κρατάει το μωρό. Η βοηθός του στο διπλανό γραφείο "πάλευε" με το χαμόγελο μιας μεγαλοστάρ της δημοσιογραφίας, με τον κέρσορα το έπιανε και το πήγαινε πέρα-δώθε στο πρόσωπο να το ταιριάξει καλύτερα. Έπαθα σοκ! "Που το πας το χαμόγελο πάνω- κάτω"- "Έτσι γίνεται το photoshop"! Τελειώσαμε με τις επαγγελματικές φωτογραφίες μεταξύ των οποίων και αυτή και ο Ντίνος μας έβγαλε άπειρες οικογενειακές, μαζί με το παιδί μας, με τον Αχιλλέα, μόνους μας και μας τις έστειλε σπίτι. Άπειρες φωτογραφίες. Συνήθεια που κράτησε και τις άλλες χρονιές, μέχρι που "έφυγε".Μας χάρισε υπέροχα καρέ. Και τη χρονιά εκείνη ο Αντ1 γέμισε τους διαδρόμους του στην Κηφισίας με κάδρα παρουσιαστών. Έτσι κρεμαστήκαμε και εμείς και κάθε φορά που πήγαινα στο σταθμό ο κύριος Κώστας ο φύλακας μου έλεγε "α ρε Φαίη δύναμη, σας έχω εδώ απέναντι και σας χαιρετάω πρωί-βράδυ". Όταν ο διάκοσμος άλλαξε 2-3 χρόνια μετά, ο κύριος Κώστας μου φύλαξε το κάδρο να μην πεταχτεί. Και να 2017 σήμερα θυμίζει το κοντινό ή λιγότερο κοντινό παρελθόν.

A post shared by Fei Mavragani (@fei_mauragani) on