Φαίδρα Δρούκα: “Τα γυρίσματα που κάνω με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι…”

Φαίδρα Δρούκα: “Τα γυρίσματα που κάνω με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι…”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τηλεθεατή, η Φαίδρα Δρούκα μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά, Μην Ψαρώνεις.

Η ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές της, αλλά και στην επιτυχία που σημειώνει το σήριαλ.

Η γνώμη σας για τους συμπρωταγωνιστές σας;

Και με τους δύο δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά είναι σαν να έχω δουλέψει πολύ μαζί τους ή να τους έχω κάνει πολύ παρέα. Τα γυρίσματα που έχω κάνει με τη Μαρία Λεκάκη είναι πολύ λιγότερα. Τα γυρίσματα που κάνω με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι ξεκαρδιστικά, επειδή έχουμε κοινό χιούμορ και κάνουμε πολλές μπούρδες, γελάω πάρα πολύ. Και είναι σωτήριο για μένα, μου αρέσει πολύ ότι κάνουμε τόσο πολλή πλάκα, με ξεκουράζει και με κάνει να χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά.

Η σειρά πάει πάρα πολύ καλά…

Χαίρομαι πολύ για την απήχηση, χαίρομαι που είμαι σε μια δουλειά με εξαιρετικούς συντελεστές. Είναι σαν να κάνουμε κινηματογράφο. Το χαίρομαι, το ευχαριστιέμαι, δεν εκπλήσσομαι που πάει καλά, γιατί δεν κοροϊδεύουμε κανέναν, είναι κάτι πολύ τίμιο και ο καθένας δίνει το 100%. Θα ήμουν fan της σειράς και χωρίς να συμμετείχα. Έχει κάτι έξυπνο, πολύ καλό σενάριο, ωραίες ερμηνείες, εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία.

Έχει επιστρέψει η μυθοπλασία;

Ναι, αλλά με τι όρους έχει επιστρέψει η μυθοπλασία; Υπάρχουν σειρές που έχουν λόγους για να ξεχωρίσουν; Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι από αυτές που έχουν όλους τους λόγους να το πετύχουν.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.