Υρώ Μανέ: “Δεν με αφορά πια ο καβγάς που είχε γίνει στα Εγκλήματα”

Υρώ Μανέ: "Δεν με αφορά πια ο καβγάς που είχε γίνει στα Εγκλήματα"

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot, βρέθηκε η Υρώ Μανέ.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας την οποία πέρασε στο Πήλιο μαζί με τον σύζυγό της ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα» και τον τσακωμό που είχε με έναν από τους συναδέλφους της.

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε: «όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω».

«Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» επίσης η ηθοποιός πρόσθεσε: «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί».

Παράλληλα, η Υρώ Μανέ παραδέχθηκε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους» τόνισε.