«Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί»

«Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινο“, η Ράνια Κωστάκη μίλησε πρώτη φορά για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, τα χειρουργεία που έχει υποβληθεί αλλά και τη σκέψη της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η Ράνια εξήγησε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνει σχέση να έχει παιδί, ενώ τονίζει πως από πολύ μικρή ήθελε να γίνει μαμά.

«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί.

Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή», είπε η Ράνια Κωστάκη.