Υβριστική επίθεση δέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης

Υβριστική επίθεση δέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης το φετινό καλοκαίρι κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πολλούς ακόμα πρωταγωνιστές.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο διάστημα μάλιστα, έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για αυτό χρειάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι του, ενώ ενημέρωσε και τους θαυμαστές του για τις χημειοθεραπείες που αναγκάζεται να κάνει.

Ωστόσο, ο Αντίνοος είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές από την περιοδεία, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτή τη φορά, έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που ξάφνιασε, καθώς ήταν μία φωτογραφία που απεικόνιζε μία υβριστική επίθεση που δέχτηκε από μία follower του.

«Πόσο Μαλα@@ς είσαι;», είπε στον Αντίνοο Αλμπάνη με τον ίδιο να μένει έκπληκτος και να ζητάει εξηγήσεις.

Έτσι, εκείνη συνέχισε γράφοντας: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Από την πλευρά του, ο Αντίνοος θέλησε να απαντήσει δημόσια σε αυτό το κείμενο λέγοντας «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».