Τόνια Σωτηροπούλου: «Έκανα υπερπροσπάθεια για να με δεχτεί ο μπαμπάς μου και να με αγαπήσει»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έκανα υπερπροσπάθεια για να με δεχτεί ο μπαμπάς μου και να με αγαπήσει»

Καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή ΕΔΩ ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Τόνια Σωτηροπούλου. Μπορεί οι δυο γυναίκες να διατηρούν πολύ στενή φιλική σχέση όμως αυτό δεν εμπόδισε την παρουσιάστρια να της κάνει μια μικρή ψυχανάλυση.

Η Τόνια μεταξύ άλλων μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, την επιρροή της οικογένειάς της σε αυτές αλλά και τη συμφιλίωση με τον εαυτό της και τα θέλω της.

«Είναι αναγκαίο να επιτρέψω στον εαυτό μου να με αγαπάνε και να μην κάνω υπερπροσπάθεια για να έχω κάποιον στη ζωή μου. Αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει», είπε. Η ηθοποιός και διευκρίνισε πως αυτή της η ανάγκη γεννήθηκε από την οικογένειά της και τη σχέση της με τον πατέρα της. «Νομίζω ότι πάντα οι γυναίκες ψάχνουμε να βρούμε κάποιον σαν τον μπαμπά μας. Ο μπαμπάς μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος αλλά είχε μεγαλώσει δυο αγόρια είχε μια απόσταση από εμένα γιατί δεν ήξερε πώς να με χειριστεί εγώ από ότι κατάλαβα ψυχαναλυτικά το εξέλαβα ως απόρριψη», ανέφερε προσθέτοντας «γι’ αυτό έκανε υπερπροσπάθεια για να με δεχτεί ο μπαμπάς μου και να με αγαπήσει».

Στη συνέχεια η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για το κενό που προσπαθούσε να καλύψει, τους άντρας που επιλέγει αλλά και το συναίσθημα της ζήλιας στη ζωή της.