Τσεχωφ για 2 με ελεύθερη είσοδο την παγκόσμια ημέρα θεάτρου

Τσεχωφ για 2 με ελεύθερη είσοδο την παγκόσμια ημέρα θεάτρου

Το θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ Μικρό προσκαλεί τους νέους ηλικίας 18 έως 28 ετών να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο την παράσταση ΤΣΕΧΩΦ ΓΙΑ 2 την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 7:15 μ. μ.(ακριβώς)

Το θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ Μικρό και οι συντελεστές της παράστασης ΤΣΕΧΩΦ ΓΙΑ 2,Πάει πολύς καιρός που δεν ήπια σαμπάνια(μια κωμωδία βασισμένη στα μονόπρακτα του Α. Τσέχωφ «Πρόταση γάμου» και «Η Αρκούδα»),με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 7:15 μ.μ.(ακριβώς), προσκαλεί τους νέους ηλικίας 18 έως 28 ετών να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο την παράσταση. Τα δελτία εισόδου για την παράσταση θα διανέμονται από το ταμείο του θεάτρου (Ιπποκράτους 7, ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο) με σειρά προτεραιότητας.

Ο Δημήτρης Μαύρος , η Κωνσταντίνα Κλαψινού κι ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, μπλέκουν σ΄ ένα παιχνίδι κωμικών παρεξηγήσεων και ανατροπών κι αφήνουν τον Άντον Τσέχωφ να δώσει τις λύσεις.

Τα δύο κωμικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ , «Πρόταση γάμου» και «Αρκούδα», παρουσιάζονται σε μία ενιαία παράσταση στο θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ Μικρό σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαύρου.

Ένας υποχόνδριο άνδρας ,ο Ιβάν Λομώφ, καταφθάνει στο σπίτι των Στεπάνοβιτς να ζητήσει το χέρι της νέας και όμορφης Νατάλυα. Η μία παρεξήγηση διαδέχεται την άλλη και μπλέκει τους ήρωες σ΄ ένα γαϊτανάκι κωμικών αντιπαραθέσεων.

Ένα λιβάδι κι ένας σκύλος μπορούν να καταστρέψουν μια πρόταση γάμου; Στην αιώνια διαμάχη των δύο φύλλων ποιός θα κερδίσει; Ο έρωτας ή το συμφέρον; Θα καταφέρει τελικά το ζευγάρι να πιεί σαμπάνια απ΄ το ίδιο ποτήρι;

Κι όταν στο σπίτι μιας χήρας, εισβάλλει ένας άξεστος τύπος και ζητάει πίσω τα δανεικά , εκείνη τι πρέπει να κάνει; Να επιστρέψει τα χρήματα ή να του δώσει την καρδιά της; Να μονομαχήσει μαζί του ή να αφεθεί στα στιβαρά του μπράτσα ; Συνεχόμενες ανατροπές θα μπλέξουν και τους δύο στα δίχτυα του έρωτα κάτω από το βλέμμα του πιστού υπηρέτη.

Κρατήσεις:

Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ Μικρό Ιπποκράτους 7, (ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο)

Τηλ : 2103642334