Τρύφωνας Σαμαράς: «O Κοκλώνης μου είπε “αν είχες τσίπα θα έλεγες αποχωρώ”»

Τρύφωνας Σαμαράς: «O Κοκλώνης μου είπε “αν είχες τσίπα θα έλεγες αποχωρώ”»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα είναι ένα από τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του J2US αφήνοντας εκτός την Έρρικα Πρεζεράκου και τον Άρη Μακρή.

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τατιάνας, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να αποκαλύπτει του του είπε ο Νίκος Κοκλώνης μετά το τέλος του χθεσινού Live.

«Δεν διαγωνιζόμαστε μόνο στη φωνή. Το είπαμε ότι η Χαρά είναι η καλύτερη φωνή. Δίπλα σε εμένα που κάνω όλα αυτά τα πράγματα φαίνεται τέλειο. Από τη στιγμή που πρόκειται για ένα show που σε κρατάει ο κόσμος, δεν μπορώ εγώ να πω ότι παραχωρώ τη θέση μου. Γιατί χθες το βράδυ μου το είπε και ο Κοκλώνης “αν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ”. Δεν μπορώ όμως όταν δείχνει ο κόσμος με τη ψήφο του ότι με αγαπάει να πω εγώ ότι αποχωρώ. Γιατί να μην κερδίσω; Είναι ένα show. Δεν είναι το Voice που θα κερδίσει αυτός που έχει την καλύτερη φωνή. Είναι όλο το περιτύλιγμα».

Στη συνέχεια ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στην αμοιβή του από το Just the 2 of Us ενώ η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε πως έχει κλάψει εξαιτίας του κομμωτή.