Τρύφωνας Σαμαράς: “Μετά τα σχόλια της Βανδή και του Φασουλή δε ξέρω αν θα συνεχίσω στο show”

Τρύφωνας Σαμαράς: “Μετά τα σχόλια της Βανδή και του Φασουλή δε ξέρω αν θα συνεχίσω στο show”

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα»,μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολιάζοντας μεταξύ άλλων όσα άκουσε στο J2US από την κριτική επιτροπή χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

«Για την εμφάνιση, μου κάνουν κάποιες προτάσεις και επιλέγω ανάμεσα από αυτές… Το τραγούδι που είπαμε δεν είναι παραδοσιακό. Είναι καινούργιο, μέχρι δέκα χρόνων. Οπότε δεν ισχύουν και όλα αυτά που είπαν ότι πάω να κατατροπώσω την παράδοση, απλώς επειδή ήταν ένα τραγούδι τέτοιου στυλ είπα να κάνω κάτι που να ταιριάζει με το ύφος αυτό…. Δε μου άρεσε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μας και ότι πάω να κοροϊδέψω…. Με μαλώνουν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Το καταλαβαίνω ότι δεν τραγούδησα.

Μόλις ανέβηκα εκεί πάνω τα έχασα, ενώ είχα κάνει τις πρόβες μου δεν είχαμε και πολύ επαφή με τη Χαρά τόσο καιρό… Μετά μου είπε και ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή μου είπαν ότι δεν τα είπαν για κακό και ότι τα είπαν για καλό μου. Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση ήταν λίγο άκομψο, με κάνανε να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και αν θα συνεχίσω το show. Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι να σε προσβάλλουν έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.