ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ για φιλανθρωπικό σκοπό

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ για φιλανθρωπικό σκοπό

Την εορταστική εβδομάδα των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27/12, την Πέμπτη 28/12 και την Παρασκευή 29/12,  τον «Τροχό της Τύχης» (18:45 – 19:55) «γυρίζουν» αγαπημένα πρόσωπα του Star και προσφέρουν πολλά – πολλά μετρητά και δώρα σε ιδρύματα, που υποστηρίζουν και προστατεύουν παιδιά.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα, με μεγάλη χαρά και κέφι, υποδέχονται τους ξεχωριστούς παίκτες της γιορτινής εβδομάδας και γιορτάζουν μαζί τους!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Ένας άντρας, που δεν φοβάται τις στραβοτιμονιές, μια γυναίκα, που δεν φοβάται την αλήθεια, ένας άντρας, που δεν φοβάται τα σουτ! Η Ζήνα Κουτσελίνη (Αλήθειες με τη Ζήνα), ο Κώστας Στεφανής (Traction) και ο Θοδωρής Ζαρμακούπης (προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ Star/παρουσιαστής), «κάνουν παιχνίδι» στον «Τροχό της Τύχης» χωρίς φόβο αλλά με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση!

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

«Ο άντρας των ονείρων μου» είναι μόνο στο Star και για μία μέρα θα είναι και στον «Τροχό της Τύχης»! Ο Δημήτρης Λιακόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βασιλική Τρουφάκου και τη Δήμητρα Σιγάλα! Ποιος θα ζήσει το όνειρο του τελικού;

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

H «Φωλιά των Κου Κου» δίνει ραντεβού στο πλατό του «Τροχού της Τύχης».

Οι Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Άση Μπήλιου, βάζουν τα δυνατά τους αλλά μόνο ένας από τους τρεις έχει τα άστρα με το μέρος του!

Οργάνωση Παραγωγής :     Στέφανος Καλλιγιάννης
Σκηνοθεσία :                         Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία :                      Αλεξάνδρα Μπουτσέτου
Διευθυντής Φωτογραφίας : Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος :                      Σοφία Δροσοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής :        J.K. Productions