Τριπλή νίκη για το Hard Rock Cafe Athens στα Estia Awards 2020

Τριπλή νίκη για το Hard Rock Cafe Athens στα Estia Awards 2020

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2019 – Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα Estia Awards, από τo division Hotel & Restaurant της εταιρείας επικοινωνίας Boussias Communications. Για 4η συνεχόμενη χρόνια ο θεσμός που επιλέγει τις κορυφαίες αλυσίδες και ομίλους εστίασης, ανέδειξε τους κορυφαίους του κλάδου για το 2020.

Η λαμπρή τελετή απονομής των Estia Awards 2020 έλαβε χώρα στο Gazarte και το Hard Rock Cafe Athens ήταν ανάμεσα στους νικητές! H μοναδική Rock n’ Roll ατμόσφαιρα του χώρου, οι ξεχωριστές γεύσεις των απολαυστικών και βραβευμένων burger και οι μοναδικές ξεχωριστές μουσικές βραδιές, τα θεματικά πάρτι, οι Παιδικές Κυριακές, καθώς και τα δεκάδες happenings που το Hard Rock οργανώνει για τους φίλους του, συνέβαλλαν στην επιτυχία στα Estia Awards 2020!

Το Hard Rock Cafe Athens απέσπασε συνολικά τρία βραβεία, ένα Gold και δύο Silver, επιβεβαιώνοντας δεν έχει μόνο ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αθήνας αλλά και στις καρδιές των χιλιάδων επισκεπτών που το επιλέγουν!

Στην κατηγορία Casual Dining, απέσπασε Gold Βραβείο επιβεβαιώνοντας πως το Hard Rock Cafe αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό, στο κέντρο της Αθήνας, τόσο για Αθηναίους που αναζητούν μια ποιοτική επιλογή εστίασης με διεθνή «αέρα», όσο και για επισκέπτες  που επιλέγουν το Hard Rock Cafe Athens για το δείπνο ή την έξοδο για ποτό τους.

Στην κατηγορία Burgers, το Hard Rock Cafe Athens απέσπασε Silver βραβείο για τις καταπληκτικές γεύσεις του ανανεωμένου του μενού, που εστιάζει στα Steak Burgers, με ποικιλία ιδιαίτερων γεύσεων,  επιλογές gluten-free αλλά και vegetarian, με στόχο την προσφορά γευστικών απολαύσεων σε κάθε επισκέπτη.

Τέλος, το Hard Rock Cafe Athens κέρδισε τη Silver διάκριση στην κατηγορία Experience, για τη μοναδική music inspired ατμόσφαιρά του! Όπως όλα τα Hard Rock διεθνώς, έτσι και το Hard Rock Cafe Athens αποτελεί ένα μικρό «μουσείο» μουσικής και pop culture, καθώς είναι διακοσμημένο με music memorabilia από μεγάλα μουσικά αστέρια της διεθνούς σκηνής!

Ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του Hard Rock Cafe Athens δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη βράβευση αυτή, καθώς την βλέπουμε σαν μια επιβεβαίωση των προσπαθειών μας της σκληρής δουλειάς μας, όχι μόνο από το κοινό που μας επισκέπτεται καθημερινά, αλλά και από επαγγελματίες του κλάδου.

Σε έναν κλάδο όπως είναι η εστίαση, όπου ο ανταγωνισμός είναι έντονος και τα εστιατόρια εμφανίζονται και εξαφανίζονται αστραπιαία, είμαστε ευτυχισμένοι να αποτελούμε μια σταθερή αξία. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά και στο μέλλον, πάντα με το σύνθημα Love All – Serve All” του Hard Rock στο μυαλό και την καρδιά μας, με στόχο να προσφέρουμε πάντα μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του εστιατορίου!»

Για περισσότερες πληροφορίες για το Hard Rock Cafe Αθήνας, επισκεφθείτε το www.hardrock.com/athens, ή μείνετε συντονισμένοι:

https://www.facebook.com/hrcathens/about/
https://twitter.com/hardrockathens
https://www.instagram.com/hrcathens/ 

ΧΧΧ

Σχετικά με την Hard Rock International

Με παρουσία σε 75 χώρες, με 259 διαφορετικές τοποθεσίες που συμπεριλαμβάνουν ιδιόκτητα/ franchise  ξενοδοχεία, καζίνο, Rock Shops και cafe, η Hard Rock International (HRI) είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες παγκοσμίως. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, το Hard Rock διαθέτει τη πιο πολύτιμη συλλογή μουσικών αναμνηστικών στον κόσμο που αριθμεί περισσότερα από 83,000 αντικείμενα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα Hard Rock ανά τον κόσμο.

Το 2018 η Hard Rock International αναγνωρίστηκε από το περιοδικό Forbes ως «Κορυφαίος Εργοδότης για Γυναίκες», καθώς και ως «Διαχειριστής Γης της Χρονιάς» από τα Global Gaming Awards. Το 2019 η Hard Rock International τιμήθηκε ως ένας από τους «Καλύτερους Μεγάλους Εργοδότες της Αμερικής» και ένας από τους Top Εργοδότες για Γυναίκες από το περιοδικό Forbe’s, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ως το Νο.1 στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών από Upper Upscale Αλυσίδες Ξενοδοχείων της εταιρείας J.D. Powers για το 2019.

Τα Hard Rock βρίσκονται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των δύο πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων της αλυσίδας στη Florida, όπου βρίσκεται και το πρώτο παγκοσμίως Guitar Hotel® στη νότια Florida, όπου βρίσκονται και τα κεντρικά της εταιρείας. Το brand αποτελεί ιδιοκτησία της βασικής νομικής οντότητας της HRI, με τον διακριτικό τίτλο The Seminole Tribe of Florida. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hard Rock International, επισκεφθείτε το www.hardrock.com.