Τρεις κανόνες του Matthew McConaughey στα παιδιά του

Τρεις κανόνες του Matthew McConaughey στα παιδιά του

Ο Matthew McConaughey μπορεί να απολαμβάνει μια πλούσια ζωή εξαιτίας της δουλειάς του, δεν παύει όμως να είναι ένας πατέρας που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του σωστά.

Σε του συνέντευξη με την Oprah Winfrey, ο McConaughey μίλησε για τους τρεις απαράβατους κανόνες που θέτει στα τρία παιδιά του, που είναι 12, 10 και 8 ετών.

Οι τρεις κανόνες του McConaughey και της γυναίκας του Camila Alves είναι: 1) Δεν λέμε ποτέ ψέματα, 2) Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τη λέξη μίσος και 3) Δεν λέμε ποτέ “δεν μπορώ”.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι αν κάποιο από τα παιδιά του δεν ακολουθεί τους συγκεκριμένους κανόνες, γίνεται πολύ αυστηρός και πλέον έχουν μάθει να τους τηρούν.

Η Oprah Winfrey βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον McConaughey, πώς αντιδρούν οι συμμαθητές των παιδιών του που γνωρίζουν ότι ο μπαμπάς τους είναι διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο κι εκείνος απάντησε:

“Έχω εξηγήσει στα παιδιά μου ότι αν ποτέ κάποιος τους ρωτήσει για το σπίτι μας και τον τρόπο που ζούμε, να μην αποφύγουν να απαντήσουν και να εξηγήσουν ότι πραγματικά ζούμε σε ένα ωραίο σπίτι, επειδή ο μπαμπάς μας εργάζεται πολύ σκληρά”.