Το video του Jim Carrey και του Alec Baldwin ως Trump και Biden από το debate που έγινε viral

Το video του Jim Carrey και του Alec Baldwin ως Trump και Biden από το debate που έγινε viral

Το πρώτο debate μεταξύ Trump και Biden άνοιξε το ολοκαίνουριο επεισόδιο του SNL, με έναν αγνώριστο Jim Carrey στο ρόλο του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το debate ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, το οποίο σημαδεύτηκε από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Τον Donald Trump ανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Alec Baldwin, που έχει κάνει την περσόνα του Αμερικανού προέδρου 2η φύση του. Ενώ η μεταμόρφωση του Jim Carrey ως Joe Biden ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και η ερμηνεία του δέχτηκε κατά κύριο λόγο θετικές κριτικές στα social media.

Μάλιστα, το σκετσάκι του SNL δεν θα άφηνε στο απυρόβλητο τον δημοσιογράφο του Fox που συντόνισε το debate με τα δραματικά αποτελέσματα. «Καλησπέρα είμαι ο συντονιστής Κρις Γουάλας και πιστεύω πως θα κάνω μια πάρα πολύ καλή δουλειά απόψε» ακούγεται να λέει ο ηθοποιός Beck Bennett, με το κοινό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Από τα πρώτα λεπτά του debate, οι υπεύθυνοι του SNL καυτηρίασαν τις δηλώσεις Trump όλο αυτό το διάστημα, τόσο αναφορικά με την χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, όσο όμως και σχετικά με την επιμονή του να μην δημοσιοποιεί τα φορολογικά του στοιχεία.

Αν και η σάτιρα πριμοδοτούσε εμφανώς τον Joe Biden, το τηλεοπτικό πρόγραμμα προσπάθησε τουλάχιστον να μην αγιοποιήσει τον Δημοκρατικό υποψήφιο, ενώ ο Jim Carrey ήταν πραγματικά απολαυστικός στον ρόλο του.

Το κομμάτι που ξεχώρισε ήταν εκείνο, στο οποίο ο Jim Carrey «πάγωσε» τον Donald Trump πατώντας το pause στο τηλεκοντρόλ του και σημειώνοντας:

«Πιστεύω στην επιστήμη και το κάρμα. Φανταστείτε η επιστήμη και το κάρμα να ένωναν τις δυνάμεις ώστε να μας στείλουν ένα μήνυμα για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός» δήλωσε με νόημα, αφότου ανακοινώθηκε πως ο Donald Trump διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι θέλω να συμβεί, αλλά φανταστείτε αν συνέβαινε».