Το The Crown ανακοίνωσε την ηθοποιό που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στις τελευταίες σεζόν

Το The Crown ανακοίνωσε την ηθοποιό που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στις τελευταίες σεζόν

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό η Emma Corrin θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην 4η season της σειράς The Crown, η οποία δεν έχει προβληθεί ακόμα.

Στον 5o και 6o κύκλο της σειράς, τη σκυτάλη θα λάβει η Αυστραλή ηθοποιός Elizabeth Debicki, την οποία γνωρίσαμε στις ταινίες The Great Gatsby, Widows και Guardians of the Galaxy.

H Emma Corrin θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην 4η σεζόν και η Elizabeth Debicki στην 5η και 6η σεζόν.

Σε δήλωση για τον νέο της ρόλο, η 29χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι το πνεύμα της πριγκίπισσας Diana, τα λόγια της και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές πολλών ανθρώπων και είναι προνόμιο για εκείνη να συμμετέχει στην εξαιρετική αυτή σειρά, που παρακολουθεί φανατικά από το πρώτο επεισόδιο.

Αναφορικά με την Corrin, η οποία θα είναι η πρώτη ηθοποιός που θα ενσαρκώσει στη βραβευμένη σειρά την Diana, είχε δηλώσει σχετικά:

«Είμαι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα συμμετέχω στο The Crown για την τέταρτη σεζόν. Είχα κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και το να σκέφτομαι ότι τώρα θα είμαι και μέρος αυτής της ταλαντούχας οικογένειας, είναι απλώς σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα πρότυπο και συνεχίζει μέχρι τώρα να εμπνέει. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να την υποδυθώ μέσα από τη γραφή του Peter Morgan είναι η πιο εκπληκτική ευκαιρία και θα αγωνιστώ για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν».