Το Still Standing στηρίζει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Το Still Standing στηρίζει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Το still standing στηρίζει το έργο της ένωσης «μαζί για το παιδί»

Την εβδομάδα από  23 έως και 27 Δεκεμβρίου στο «Still Standing» παίζουμε για καλό σκοπό και στηρίζουμε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να βοηθήσουμε όπου υπάρχουν παιδιά σε ανάγκη!

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 17:45, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται στο πλατό τους: Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη, Θανάση Βισκαδουράκη, Φωτεινή Γεωργίου, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Θεοχάρη, Μαρία Αντουλινάκη, Χρήστο Τριπόδη, Κωνσταντίνο Δανίκα, Μάρα Δαρμουσλή, Λευτέρη Πράσινο, Ιωάννη Αθανασόπουλο και τη Δανάη Λουκάκη.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνει το κάστ της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Μαζί μας οι:  Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αντώνης Βλοντάκης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Εριέττα Μανούρη, Ιβάν Σβιτάιλο, Γιάννης Αθητάκης και Σοφία Πριόβολου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα βρεθούν και θα παίξουν οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Σουξές, Κώστας Αποστολάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Κωστής Σαββιδάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης και Βίκτωρας Πέτσας.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου σειρά έχουν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η Παριζιάνα», Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Λένα Αλκαίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Κοντογεώργη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πέτρος Ξεκούκης, Κώστας Μαρτάκης, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου και Γιάννης Κρητικός.

Τέλος, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, η Μαρία θα υποδεχτεί τους: Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Σκαρμούτσο, Νικόλα Ράπτη, Γιώργο Λέντζα, Αλεξάνδρα Καϋμένου, Λάζο Μαντικό, Ηλία Φουντούλη, Άγγελο Γιακουμίδη, Χρήστο Πλαΐνη, Θοδωρή Πλακίδη, Δημήτρη Μωυσιάδη, Γιώργο Γρηγοριάδη, Χάρη Τζωρτζάκη, Ζερόμ Καλουτά, Δημήτρη Μαχαίρα, Πάρη Σκαρτσολιά, Φωτεινή Ντεμίρη και Νίκο Απέργη.

Γίνε κι εσύ μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, καλώντας από σταθερό ή κινητό ή στέλνοντας με SMS τη λέξη ΜΑΖΙ στο 19805.

Λίγα Λόγια για το Μαζί για το Παιδί

Το «Μαζί για το Παιδί» δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1996 και αποτελεί έως σήμερα, τη μοναδική ένωση μη κερδοσκοπικών φορέων παιδικής προστασίας. Πρόκειται για μια Ένωση Κοινωφελών Σωματείων που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών και προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες για ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, εκ των οποίων 10.000 παιδιά σε μόνιμη βάση.

Κύριος στόχος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους που έρχονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια , την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Το «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει τα προγράμματα των σωματείων των μελών του και αναπτύσσει παράλληλα δικά του προγράμματα, για την προαγωγή της ψυχολογικής υγείας παιδιών και οικογενειών, την καταπολέμηση της φτώχειας, την εξασφάλιση ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών, τη βοήθεια σε ανθρωπιστικές κρίσεις και τη δημιουργία υποδομών για παιδιά, συμβάλλοντας ενεργά στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

http://mazigiatopaidi.gr/el/