Το Netflix συγκεντρώνει την επόμενη Ισπανική σειρά του σε ένα βίντεο για να ανακοινώσει ότι “επιστρέφουν”

Το Netflix συγκεντρώνει την επόμενη Ισπανική σειρά του σε ένα βίντεο για να ανακοινώσει ότι "επιστρέφουν"

Μετά την αναγκαστική διακοπή λόγο του coronavirus, η Netflix συνεχίζει και τα φανταστικά μηχανήματά της στην Ισπανία. Και για αυτό, έχει συγκεντρώσει σε βίντεο ηθοποιούς, σκηνοθέτες και δημιουργούς διαφορετικών σειρών του για να ανακοινώσει ότι επιστρέφουν στις ηχογραφήσεις.

Εκπροσωπώντας τη σειρά τους, η Blanca Suárez εμφανίζεται στο βίντεο για το «Jaguar». Álvaro Morte, Itziar Ituño, Koldo Serra και Najwa Nimri για το «La casa de papel» σε αυτό που προϋποθέτει την επίσημη επιβεβαίωση του μέρους του 5. Omar Ayuso, Cristina Rodríguez, Dani de la Orden και Arón Piper για το «Élite». Manolo Caro, Ester Expósito και Lucas Vidal για τα miniseries «Κάποιος πρέπει να πεθάνει».

Υπάρχουν επίσης η Bárbara Lennie και ο Carlos Montero για το “El desorden que dejas“. Miguel Ángel Silvestre για το “Sky RojoElísabet Benavent για το «Valeria». Oriol Paulo και Sandra Hermida για το «El Inocente». Ο Daniel Sánchez Arévalo για τη νέα του σειρά που δεν έχει ακόμα κατονομαστεί. Quim Gutiérrez και Clara Lago για το «El Vecino» και Adriana Ugarte για το “Hache“.

Το Netflix τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσε επτά νέα πρωτότυπα έργα για την Ισπανία, τα οποία λόγω της πανδημίας έπρεπε να καθυστερήσουν την παραγωγή τους.

Στο ίδιο βίντεο, και από την πλευρά των μεγάλων ταινιών της, η Carmen Machi εμφανίζεται για το “Amor de madre” και ο Javier Rey για το “Secret Origins“.

Επιπλέον, ο ηθοποιός Álvaro Cervantes εμφανίζεται στο βίντεο, αλλά δεν ταυτίζεται με κανένα έργο. Θυμηθείτε ότι ήταν ήδη στο «Criminal», αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι νέοι πυροβολισμοί, όλα δείχνουν ότι έχει ένα νέο έργο για την πλατφόρμα, ίσως η ακόμα ανώνυμη σειρά του Daniel Sánchez Arévalo.