Το Lord Of The Rings γίνεται σειρά

Το Lord Of The Rings γίνεται σειρά

Το «αντίπαλο δέος» του Game Of Thrones φαίνεται πως ετοιμάζει η Amazon, καθώς επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε τηλεοπτική σειρά το Lord Of The Rings!

Ο κόσμος που εμπνεύστηκε ο J.R.R.Tolkien και μεταφέρθηκε σε έξι ταινίες -τρεις για το Lord Of The Rings και τρεις για το Ηοbbit, θα έρθει στους δέκτες μας μέσα από συνεργασία της Amazon με τις New Line Cinema, HarperCollins και Tolkien Estate and Trust.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με το cast, αλλά η τηλεοπτική μεταφορά θα αφηγείται νέες ιστορίες που προηγούνται της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού (The Fellowship of the Ring), του πρώτου από τους συνολικά τρεις τόμους που έγραψε ο Άγγλος συγγραφέας.

«Το Lord Of The Rings είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που κατέκτησε τη φαντασία γενιών και γενιών μέσα από τη λογοτεχνία και τη μεγάλη οθόνη. Νιώθουμε τιμή που δουλεύουμε με την εταιρία Tolkien Estate and Trust, τον εκδοτικό HarperCollins και τη New Line σε αυτό το project για να φέρουμε το Lord Of The Rings σε νέες επικές περιπέτειες στην οθόνη», δήλωσε εκ μέρους της Amazon η Sharon Tal Yguado.