Το Life is a beach επιστρέφει με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό

Το Life is a beach επιστρέφει με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό

LIFE IS A BEACH
MISSION: SPAIN – PORTUGAL

Νέος κύκλος επεισοδίων

ΠΡΕΜΙΕΡΑ  Σάββατο 23.5.20 στις 14:00

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά.

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες;

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές.

Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς
Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης
Μουσική: MD RECORDING STUDIOS – AND.ID

Περίληψη επεισοδίου 1 – Σάββατο 23.5.20 στις 14:00
LIFE IS A BEACH | MISSION: SPAINPORTUGAL| ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΜΙΝΟΡΚΑ

Μινόρκα και Μαγιόρκα, από τα πιο γνωστά νησιά της εξωτικής Μεσογείου, είναι οι πρώτοι σταθμοί της ομάδας του “Life is a beach” για το Mission Spain- Portugal. Καθόλου άσχημα για αρχή!

Ξεκινάμε από Μαγιόρκα (το μεγάλο νησί) και την παραλία Κάλα Πι. Ωραίο τοπίο, κατάβαση με σκάλες, ήρεμα και ωραία. Από τα ανατολικά του νησιού συνεχίζουμε  προς τη Δύση, με επιδέξια βουτιά από τον Άλεξ και δυναμικό come back στα στιχάκια.

Αλλάζουμε εντελώς σκηνικό με την πρωτεύουσα του νησιού της Μαγιόρκα, Πάλμα και τη μοναδική γραφικότητά της, με την επιβλητική ατμόσφαιρα και τη γοτθική αρχιτεκτονική.

Ξεκούραση και επίσκεψη στην παραλία Κάλα Αγκούγια, όπου ο Λόκε αναστατώνεται από τις πολύχρωμες ομπρέλες, τα φλούο στρώματα θαλάσσης, την πολυκοσμία και τις καντίνες. Με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά, όμως, η παρέα “λυγίζει” και προτείνει μια τουριστική παραλία, όπως αυτή.

Πάμε Δυτικα της Μαγιόρκα, σε παραλίες που μπαίνουν στο top 5 των προτιμήσεων παγκοσμίως, με φιλόξενα νερά και επιβλητικούς βράχους, που βρέχονται από καταρράκτες. Ακολουθεί η αναζήτηση της ιδανικότερης παραλίας για ηλιοβασίλεμα και της απαραίτητης διανυκτέρευσης με τη συνδρομή των ντόπιων. Η άφιξη σε παραλία ανατολικά του νησιού, λίγο πριν τη δύση του ηλίου, χαρίζει στην ομάδα του “Life is a beach” μια υπέροχη “λαδιά” και την καλύτερη χρωματική παλέτα για να απολαύσει.

Με την επιθυμία για βουτιά, όπως πάντα στα ύψη, πάμε Μινόρκα! Απέραντες παραλίες, χωρίς πολύ κόσμο, με εκπληκτικό φόντο και ονειρικές ανατολές. Επιστροφή σε αστικά τοπία, με επίσκεψη στην πόλη Μάο, πρωτεύουσα του νησιού και όπως λέγεται «γενέτειρα της μαγιονέζας», χτισμένη πάνω σε βράχια, που διαθέτει, εκτός άλλων, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια!

Μετά την ανασυγκρότηση δυνάμεων και την περιήγηση στην πόλη, έρχεται η βουτιά στην καλύτερη παραλία του νησιού. Πού αλλού; Το νησί μαγεύει με τη φυσική ομορφιά, τα καταγάλανα νερά και την “πουδραριστή” άμμο. Το απόλυτο της παραλίας δίνει τη σκυτάλη στο αβέβαιο και η ομάδα μαζεύει ό,τι ενέργεια έχει απομείνει και ψάχνει το επόμενο spot για διανυκτέρευση.

Τελικά, Μινόρκα ή Μαγιόρκα;

*** Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν την εμφάνιση του COVID-19***

https://www.star.gr/tv/psychagogia/life-is-a-beach/
https://www.star.gr/tv/press-room/

#LifeIsABeach #StarChannelTv