Το InStyle στο Έθνος της Κυριακής

Το InStyle στο Έθνος της Κυριακής

Για πρώτη φορά μαζί με την εφημερίδα, από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, το επιτυχημένο μηνιαίο γυναικείο περιοδικό μόδας «InStyle» θα κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής».

Το «InStyle», με περισσότερους από 7 εκατομμύρια αναγνώστες, 11 εκατομμύρια followers στα social media και παρουσία σε 15 χώρες, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα brands γυναικείων περιοδικών παγκοσμίως. Κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό κολοσσό Time Inc. και από τον Νοέμβριο του 2017 ανήκει στη Meredith Corporation.

Το περιοδικό που αγαπάει τις γυναίκες και εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους, με πρόσβαση στους διασημότερους experts της μόδας και της ομορφιάς, καλύπτει ό,τι πιο νέο και φρέσκο στους τομείς αυτούς, με τα πιο εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις απόψεις των ειδικών.

Μετά το φημισμένο «People», το βρετανικό «All About History» και το γαστρονομικό «Eat me!», το «InStyle» έρχεται να καλύψει τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ενισχύοντας το portfolio των περιοδικών εκδόσεων της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.