Το Instagram έκανε το δικό του απολογισμό

Το Instagram έκανε το δικό του απολογισμό

Τους χρήστες και τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν το 2016 έδωσε στη δημοσιότητα το Instagram, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, στο «θρόνο» της δημοφιλούς πλατφόρμας κάθεται η Selena Gomez, που έχει τους περισσότερους followers από κάθε άλλο διάσημο (103 εκατομμύρια). Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η περσινή νικήτρια, η Taylor Swift (93,6 εκατομμύρια followers) και στην τρίτη η Beyonce (88,9 εκατομμύρια).

Η πρωτοκαθεδρία της 24χρονης τραγουδίστριας της δίνει αυτομάτως και την πρώτη θέση στις δημοφιλέστερες φωτογραφίες της χρονιάς. Μάλιστα, οι οκτώ από τις δέκα φωτογραφίες με τα περισσότερα fav είναι δικές της, οι άλλες δύο είναι του Cristiano Ronaldo μετά την κατάκτηση του φετινού Euro, ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα δημοφιλή βίντεο, όπου τα επτά από τα δέκα της ανήκουν!

https://www.instagram.com/p/BHF4NdhhOmc/

Η πιο δημοφιλής φωτογραφία που «ανέβηκε» το 2016 είναι εκείνη στην οποία η Selena κρατά ένα μπουκάλι αναψυκτικού και μετρά 5,2 εκατομμύρια likes ενώ το δημοφιλέστερο βίντεο της χρονιάς την δείχνει να τραγουδά και να χορεύει με μια μικρή θαυμάστρια της και έχει 20,1 εκατομμύρια views.

Finally got to meet this sweetheart -she owned it fully

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα μέρη από τα οποία δημοσιεύτηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες είναι τα θεματικά πάρκα της Disney και της Universal, η Times Square και το Central Park της Νέας Υόρκης, καθώς και το Μουσείου του Λούβρου.

Το δημοφιλέστερο emoji για το 2016 ανακηρύχθηκε η καρδιά και κορυφαίο hashtag το #love, ενώ το clarendon ήταν το φίλτρο που χρησιμοποίησαν περισσότερο οι χρήστες!