Το Gpop.gr στην πρεμιέρα της παράστασης «Το παιχνίδι του δολοφόνου»

Το Gpop.gr στην πρεμιέρα της παράστασης «Το παιχνίδι του δολοφόνου»

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ήβη το πρώτο αστυνομικό έργο που έγραψαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, στα πρότυπα των ιστοριών της Άγκαθα Κρίστι και του Γιάννη Μαρή. Η παράσταση με τίτλο «Το παιχνίδι του δολοφόνου» ήταν η εναρκτήρια για την φετινή σεζόν του θεάτρου της οδού Ψυρρή.

Όλα αρχίζουν όταν ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός και μέσα σε 24 ώρες που εξελίσσεται η πλοκή του έργου γνωρίζουμε τα επτά πρόσωπα που είναι οι ύποπτοι για τη δολοφονία του και προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος είναι ο ένοχος.

Η αποκάλυψη θα γίνει την τελευταία στιγμή πριν ρίξει αυλαία και οι δολοφόνοι που θα περάσουν απο το μυαλό σας είναι πολλοί. Θερμή παράκληση των συντελεστών είναι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν άλλον τον δολοφόνο οι θεατές.

Το παιχνίδι του δολοφόνου παρουσιάζεται σε παραγωγή των θεατρικών σκηνών( Κέντ-Κατσαρίδη) που ανέλαβαν την διαχείρηση του θεάτρου Ήβη και ετοιμάζουν ακόμα και άλλες εξαιρετικές παραγωγές.

Πλήθος καλεσμένων τίμησαν με την παρουσία τους, την πρεμιέρα της παράστασης και έδωσαν συγχαρητήρια στους συντελεστές.

Το Gpop.gr φυσικά και βρέθηκε εκεί και οι επώνυμοι που παρακολούθησαν το έργο ήταν μεταξύ άλλων οι:

Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγο του, Χριστίνα πολίτη συνοδευόμενη από τον Κώστα Σπυρόπουλο, Έλενα και Σύλβα Ακρίτα, Κατερίνα Γερονικολού, Τάνια Τρύπη με την κόρη της Μαρίνα, Ελένη Κούρκουλα με το σύζυγο της, Ρίτσα Μπιζόγλη, Μάρα Δαρμουσλή, Λένα Νίτσου, Μαρία Ψαθά, Μίνα Αδαμάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάνος Γαβράς, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου με τον σύντροφο της, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθημιάδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Πατρίκιος Κωστής, Βάσια Παναγοπούλου, Ευθήμης Ζησάκης, Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγο του, Ζέτα Δούκα με το σύζυγο της, Νίκος Πολυδερόπουλος, Πέτρος Ίμβριος, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Μπακοδήμου, Σόλων Τσούνης, Μίλτος Μακρίδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Ορφέας Παπαδόπουλος, Θάνος Καλιώρας, Λήδας Ματσάγγου, Βίκυ Κάβουρα, Ελένη Κρίτα, Βασίλης Κούκουρας, Βάνα Ραμπότα, Φωτεινή Ντεμίρη, Βίβιαν Κοντομάρη, Σοφία Βόσσου, Μαρίνος Κόνσολος και άλλοι πολλοί ακόμα.

Πρωταγωνιστές είναι (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφή – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκορού
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρήστος Βασιλόπουλος
Video: Κωνσταντίνος Κιμούλης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή: 21.00
Σάββατο 18:00 (απογευματινή) & 21.00 (βραδινή)
Κυριακή: 19.00