Το goοut.gr έρχεται και μας φέρνει όλα τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Το goοut.gr έρχεται και μας φέρνει όλα τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Το goοut.gr έρχεται και μας φέρνει όλα τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας είτε club είτε μπουζούκια σε μια τρομερά αναλυτική περιγραφή. Στην λεωφόρο της Πειραιώς, εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, που κάθε χρόνο προσελκύει όλη την πόλη να διασκεδάζει σε αυτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο λόγος φυσικά για το Box Athens το οποίο αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα meetpoints της Αθήνας, και έχει φιλοξενήσει στο stage του, τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Έχοντας διανύσει μία πολύ μεγάλη πορεία στα νυχτερινά δεδομένα, είναι από τα μαγαζιά που προάγουν την απόλυτη, γνήσια διασκέδαση, αφού κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά στέκια.

Το Voodoo Club Athens διαθέτει δύο υψώματα επιτρέποντας έτσι την θέαση του προγράμματος από κάθε γωνία, καθώς διαθέτει και έναν εξαιρετικό χώρο στο πάνω μέρος του μαγαζιού, προσφέροντας πανοραμική θέα. Αποτελεί ένα νυχτερινό κέντρο πολύ μεγάλης χωρητικότητας επιτρέποντας έτσι σε ολόκληρη την πόλη να το επισκεφτεί και να επιβεβαιώσει πως το νυχτερινό κέφι εκεί, κρατά λίγο περισσότερο από το σύνηθες. Οι ιθύνοντες επιλέγουν κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο τους, να φτάνουν την διασκέδαση στα ύψη.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποτελεί ένα φαινόμενο της ελληνικής μουσικής. Ξεκίνησε από πολύ μικρός τα βήματα του στο πεντάγραμμο, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, και τον ίδιο να αποκτάει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι αναμφίβολα ένας πολύ αγαπητός και δημοφιλής τραγουδιστής στην χώρας μας, με τον ίδιο να μην επαναπαύεται ποτέ στα ήδη κεκτημένα του, αλλά αντίθετα κινείται συνεχώς σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια ακολουθώντας τα ρεύματα της εποχής, κάθε του live performance αποτελεί ένα υπερθέαμα σε ακουστικό και αισθητικό επίπεδο και θα το καταλάβετε φέτος στο Akanthus Club Γκάζι.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, μετράει πολλά χρόνια στα μουσικά δρώμενα, αφού η καριέρα του ξεκινάει από τα τέλη της δεκαετίας του 90, να βρίσκεται στο πλευρό πολύ μεγάλων καλλιτεχνών, στις top αθηναϊκές νυχτερινές πίστες. Η εμπειρία που αποκόμισε από τις αμέτρητες live εμφανίσεις του, του χάρισαν τα εφόδια για να χριστεί ως ένας από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές της γενιάς του, αφού η επαφή και η ενέργεια που έχει με το κοινό του, είναι κάτι μαγικό.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ερωτικού τραγουδιού, αφού πέρα από τα δυνατά και χορευτικά του σουξέ, οι αισθαντικές του μπαλάντες, προκαλούν την απόλυτη συγκίνηση, και την απογείωση όλων των αισθήσεων. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, έγινε δέκτης της εμπιστοσύνης, μεγάλων δημιουργών, που στο πρόσωπο του είδαν, έναν καλλιτέχνη που ήρθε για να μείνει.

Οι επιτυχίες αναρίθμητες, οι συνεργασίες εξαιρετικά επιτυχημένες, και η αμείωτη επιδίωξη του να δημιουργεί στον κόσμο την τελείωση των συναισθημάτων, τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, και θα συντελέσουν στο να χριστεί το Έναστρον Σαμπάνης Γαρμπή ως ο κορυφαίος προορισμός για την χειμερινή μας διασκέδαση.

Posted in