«Το GNTM μπορεί να βάλει σε μπελάδες πολλές καλές δουλειές»

«Το GNTM μπορεί να βάλει σε μπελάδες πολλές καλές δουλειές»

Συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα, παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ήρωα του και τι του αρέσει περισσότερο στον χαρακτήρα του, για τη συνεργασία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και την άνθηση που βλέπουμε να έχει φέτος η μυθοπλασία.

Τι σου αρέσει περισσότερο στον χαρακτήρα του Βλάση;

Μου αρέσει που μέσα από την επιπολαιότητα του βγάζει μια αθωότητα. Δεν έχει κακή πρόθεση και σκέψη για τίποτα. Οτιδήποτε κάνει δεν το κάνει για να βλάψει κάποιον. Ουσιαστικά βλάπτει μόνο τον ίδιο του τον εαυτό.

Σε τι φάση τον συναντάμε τώρα;

Ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή. Ήταν η ανάγκη του να κάνει κάτι διαφορετικό, να ξεφύγει από αυτά που είχε συνηθίσει και, επειδή είναι αμόρφωτος, βρήκε κάτι για να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ξεκινά πολύ νωθρά και λάθος, στην πορεία όμως βλέπουμε ότι αυτή η ασχολία όχι μόνο του αρέσει, αλλά του ψιλοπάει κιόλας.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Μυριέλλα Κουρεντή;

Είναι μια ηθοποιός με μεγάλο ένστικτο. Μελετάει πάρα πολύ και φαίνεται αυτό. Ταυτόχρονα, όταν θα έρθει μια καινούρια πληροφορία, μπορεί να την ενσωματώσει στον ρόλο και να την αποδώσει πάρα πολύ καλά. Νομίζω πως ταιριάζουμε πολύ, έχουμε χημεία, δημιουργούμε έναν πολύ καλό ρυθμό στις σκηνές μας και έχει ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσει κάποιος.

Η φετινή άνθηση της μυθοπλασίας στα κανάλια σημαίνει ότι κάτι αλλάζει;

Υπάρχουν όντως αρκετά σίριαλ φέτος, το πώς θα καταλήξει όμως όλο αυτό δεν το ξέρω, γιατί βλέπω ότι η μυθοπλασία δεν πάει πάρα πολύ καλά. Πέρα από τις “Μέλισσες” και το “Ποτάμι”, που έχουν ξεχωρίσει, υπάρχουν και πολλές σειρές που δεν πάνε καλά και δεν ξέρω αν τελικά ζούμε ακόμα στον αστερισμό των ριάλιτι. Καλώς υπάρχουν ως προγράμματα, αλλά ευνουχίζουν τον κλάδο μας. Το “GΝΤΜ” δεν πάει απλώς καλά, είναι ισοπεδωτικό. Μπορεί λοιπόν να βάλει σε μπελάδες διάφορες καλές δουλειές και συνάδελφοι να κινδυνέψουν να μην έχουν δουλειά. Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να βλέπει ο κόσμος και δεν το έχω καταφέρει.