Το ‘Bohemian Rhapsody’ των Queen, έφτασε τις 1 δις προβολές στο YouTube

Το ‘Bohemian Rhapsody’ των Queen, έφτασε τις 1 δις προβολές στο YouTube

Ένα θρυλικό τραγούδι-ύμνος, το ΄Bohemian Rhapsody από τους Queen, μόλις κατάφερε να σπάσει ένα μοναδικό ρεκόρ στο Youtube, αφού έγινε το πρώτο video clip που ξεπερνάει τις 1.000.000.000 προβολές που γυρίστηκε πριν τη δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα στα 70’s.

Για να ‘γιορτάσουν’ το γεγονός, τα δυο εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος, o Brian May και ο Roger Taylor, συνεργάστηκαν με τη Universal Music και το YouTube για μια καινούργια ψηφιακά επεξεργασμένη εκδοχή του αυθεντικού clip, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Top of the Pops» στην Αγγλία το 1975.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού τα μέλη τους συγκροτήματος ανακοίνωσαν και τη δημιουργία τριών νέων clips των τραγουδιών τους με τη συμμετοχή των fans:

“Μας τιμά που το ‘Bohemian Rhapsody’ έφτασε τις 1 δις προβολές στο YouTube. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να το γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας σε όλον τον κόσμο με τη δημιουργία τριών νέων videos από τα τραγούδια μας, τα οποία θα σας περιλαμβάνουν! Αν είστε μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, visual artists ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.youarethechampions.com για να μάθετε περισσότερα…” – δήλωσαν ο Brian May και οRoger Taylor.

 Δείτε το official video clip για το ‘Bohemian Rhapsody’, εδώ:
https://youtu.be/fJ9rUzIMcZQ