Το «2ο Symposio at Ark» υποδέχεται το Kenshō

Το «2ο Symposio at Ark» υποδέχεται το Kenshō

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα σηκώνει αυλαία με τον βραβευμένο όμιλο ξενοδοχείων «Kenshō» που έρχεται με μυκονιάτικο αέρα κι εκπροσώπους τον ταλαντούχο Ιπποκράτη Αναγνωστέλη & τον pastry σεφ Δημήτρη Χρονόπουλο.

31 Ιανουαρίου στις 20.30 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα

Το εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».

Το 2ο «Symposio at Ark»  κηρύσσει την έναρξη στις 31 Ιανουαρίου στις 20.30 με τον πολλά υποσχόμενο σεφ Ιπποκράτη Αναγνωστέλη & τον pastry σεφ Δημήτρη Χρονόπουλο, από την κουζίνα του κοσμοπολίτικου «Kenshō» της Μυκόνου.

Αναγνωστέλης και Χρονόπουλος θα παρουσιάσουν πιάτα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το event στο «Ark», συστήνοντας μια κουζίνα ανατρεπτική, με αγάπη για την ελληνική παράδοση αλλά και fusionεπιρροές.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το  «Kenshō», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.

Το μενού που θα απολαύσουμε

Amuse Bouche
Σούπα αγγούρι με ταρτάρ γαρίδας

Ορεκτικό
Ceviche
λαυράκι, πέπλο χτένι, καλαμπόκι, ακτινίδιο
ή
Μουσακάς
καραμελωμένη μελιτζάνα, αρνί αργομαγειρεμένο με πετιμέζι, κατσικίσιο τυρί

Κυρίως Πιάτο
Σφυρίδα
φρέσκια σφυρίδα ποσέ σε ελαιόλαδο, κυδώνια, σταμναγκάθι, σάλτσα μάραθου
ή
Χοιρινό Καρέ
κρέμα μαραθόριζα – λεμονόχορτο, αγκινάρα καραμελωμένη, μοσχολέμονο

Επιδόρπιο
Bavaroise ελληνικού καφέ
με αμυγδαλωτό αρωματισμένο με λεμόνι και παγωτό καρύδι

50 € / άτομο

Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark:  210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100

www.ark-glyfada.gr
www.athinorama.gr
www.symposioatark.gr

Posted in

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.