“Το υπογράφω ότι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μεγαλώσει ένα τέταρτο παιδί”

"Το υπογράφω ότι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μεγαλώσει ένα τέταρτο παιδί"

Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Η συγγραφέας αναφέρθηκε στον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και για το γεγονός ότι έκανε δίδυμα στα 47 της. Η ίδια στήριξε την απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Είναι ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Λαυρέντης. Είμαστε φίλες με την γυναίκα του κι αγαπώ πάρα πολύ την κόρη του. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κι ήταν τεράστιο σοκ, το οποίο έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Είναι κάποιος που είναι εκεί, πιστεύεις ότι για πάντα θα είναι εκεί και δεν είναι» είπε η Μανίνα Ζουμπουλάκη σχετικά με τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Όσο για τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε στα 47 της αλλά και την απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, σχολίασε:

«Όλα αυτά γίνονται με ιατρική παρακολούθηση πια. Δηλαδή κάνεις υπέρηχους κι αν υπάρχει κάποιο θέμα το βλέπεις. Υπάρχει μια διαρκής παρακολούθηση. Κατά 99% το παιδί θα βγει μια χαρά. Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει ήδη τρία παιδιά, δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει κι ένα τέταρτο; Το υπογράφω ότι μπορεί να το κάνει, σιγά το πράγμα».