Το τρυφερό μήνυμα του Alberto Velasco για την Maggie Civantos

Το τρυφερό μήνυμα του Alberto Velasco για την Maggie Civantos

Τoν γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην Ισπανική σειρά του NetflixVis A Vis στο ρόλο του Palacios, ενός φύλακα στην φυλακή Cruz del Sur και Cruz del Norte.

Ο Alberto Velasco κατά την διάρκεια της σειράς έκανε κάποιες φίλιες, ενώ και μετά το τέλος της συνεχίζει με κάποιους να διατηρεί σχέσεις και να κάνει παρέα.

Μάλιστα, μια από τις καλές φίλες που έκανε με αφορμή την σειρά είναι και η  Maggie Civantos, με την οποία πρόσφατα έκαναν μαζί διακοπές και απόλαυσαν το καλοκαίρι μετά τον κορονοϊό.

Ο Velasco που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους followers του στο instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με την Maggie και σχολιάζει:

«Συγκεντρώσεις και παρουσιάσεις, μαζί σου είναι πάντα σαν να ήταν χθες η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε, @maggiecivantos  Σ ‘αγαπώ πάντα κοντά, φίλε.»

Από την πλευρά της και η Maggie Civantos ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράστηκε και εκείνη μια αντίστοιχη φωτογραφία με τους followers της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία όπου έχει αγκαλιά τον Alberto Velasco και του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

«@albertovelasco …τελικά χορεύουμε, φίλε» έγραψε η Maggie στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.