Το τηλεφώνημα του Ricky Martin για την τηλεοπτική σειρά για την δολοφονία του Gianni Versace

Το τηλεφώνημα του Ricky Martin για την τηλεοπτική σειρά για την δολοφονία του Gianni Versace

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που χει προκαλέσει η τηλεοπτική σειρά για την δολοφονία του Gianni Versace, πριν καν προβληθεί. Στην σειρά πρωταγωνιστεί και ο Ricky Martin που υποδύεται τον τελευταίο σύντροφο του σχεδιαστή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Antonio D’Amico μίλησε για όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό της 15ης Ιουλίου του 1997, κατηγορώντας, παράλληλα, τους συντελεστές της σειράς The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story ότι δεν παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως έγιναν λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η εικόνα του Ricky Martin να κρατά το σώμα στα χέρια του είναι γελοία! Ίσως είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, αλλά αυτό δεν δείχνει το πώς αντέδρασα».

Μετά τα όσα είπε ο D’ Amico, ο Ricky Martin επικοινώνησε μαζί του και τον καθησύχασε λέγοντας του: «Θα κάνω τους τηλεθεατές να ερωτευτούν τη σχέση που είχες με τον Gianni», του είπε ο τραγουδιστής, ενώ ο παραγωγός της σειράς, Ryan Murphy, εξήγησε πως το στιγμιότυπο που ενόχλησε τον σύντροφο του σχεδιαστή είναι απλά μία φωτογραφία που τράβηξε παπαράτσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.