Το Τατουάζ: “Το 2019 θα ανατραπούν οι ζωές των ζευγαριών”

Το Τατουάζ: "Το 2019 θα ανατραπούν οι ζωές των ζευγαριών"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, η Δανάη Παππά μίλησε για το ρόλο της στη σειρά Το τατουάζ, αλλά και τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha. Η ίδια αποκάλυψε, πως μέσα στο 2019, θα υπάρξουν ανατροπές στα ζευγάρια της σειράς.

Ξεκινώ με τις εξελίξεις προσεχώς στο «Τατουάζ». Η σχέση του Αλεξ με την Άννα πέρασε κρίση αλλά τα ξαναβρήκαν. Τι θα συμβεί για το ζευγάρι μέσα στο 2019;

Πράγματι τα βρήκαν αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ. Έρχεται λοιπόν μια νέα εξέλιξη που θα φέρει και πάλι τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Η Άννα και ο ‘Αλεξ θα αναγκαστούν να χωρίσουν. Όχι γιατί δεν θέλουν να είναι μαζί… Ένα περιστατικό θα τους αναγκάσει να μείνουν για πολύ καιρό χώρια.

Η Άννα πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση;

Νιώθει πως χωρίς λόγο βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν τις προκάλεσε η ίδια Χωρίς να φταίει σε κάτι.

Τι άλλο να περιμένουμε από τη σειρά στα επεισόδια της νέας χρονιάς;

Το 2019 θα ανατραπεί η ζωή όλων των ζευγαριών στο «Τατουάζ». Σε όλα τα ζευγάρια θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τις μέχρι τώρα ισορροπίες τους.

Εσύ είσαι άνθρωπος των ανατροπών ή ζητάς σταθερότητα;

Μ’ αρέσουν πολύ οι αλλαγές. Ναι, βολευόμαστε σε μια ρουτίνα αλλά οι αλλαγές μας κάνουν να νιώθουμε ότι ζούμε. Οπότε είμαι κι εγώ κορίτσι των αλλαγών. Μ’ αρέσουν.

Ποια ήταν η τελευταία μεγάλη αλλαγή που έκανες πρόσφατα;

Πρόσφατα δεν έκανα. ‘Όμως ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα να αφήσω τον χορό και να ασχοληθώ με την υποκριτική.

Στην αρχή του «Τατουάζ» όλη η ιστορία είχε επικεντρωθεί στην Άννα και στον Άλεξ. Σταδιακά είδαμε και άλλες ιστορίες να έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Νιώθεις ότι παραγκωνίστηκες;

Όχι δεν ένιωσα έτσι. Σε μια καθημερινή σειρά είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιες ιστορίες να έρχονται πιο μπροστά και κάποιες να πηγαίνουν πιο πίσω και μετά πάλι αυτό να αλλάζει. Στο «Τατουάζ» είναι πολλοί οι πρωταγωνιστές. Και νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι τηλεθεατές νια να μην κουράζονται. Δεν γίνεται να βλέπουν μόνο το τι συμβαίνει σε ένα ζευγάρι.