Το σχόλιο της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την ηλικία της και ο φόβος για τον κορονοϊό

Το σχόλιο της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την ηλικία της και ο φόβος για τον κορονοϊό

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη και όπως αποκάλυψε ανάρτησή της η Finos Film στα social media, έκλεισε τα 87 της χρόνια.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη που μίλησε στο “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της αλλά και για τον κορονοϊό.

«Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», είπε για την αποκάλυψη της ηλικία της από τη Φίνος Φιλμ. «Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορονοϊού (γέλια)», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου».

Όσον αφορά τις εξελίξεις με την πανδημία, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε: «Δύο μήνες ήμουν μέσα. Όλος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο».