Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον κορονοϊό και η φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον κορονοϊό και η φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Στις 13 Απριλίου του 2018 η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Ελεονώρα εξαιτίας του κορονοϊού που πλήττει τη χώρα, παραμένει με την οικογένειά της στο σπίτι.

Η ίδια βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο την μικρή της και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε όλες τις σκέψεις που είχε τότε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε και δε δίστασε να κάνει και το σχόλιο της για την κατάσταση που επικρατεί.

«7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή. Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει.

Δεν είχα τι να βάλω!!! πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ελεονώρα Μελέτη.