Το σχόλιο που άκουσε για το ρόλο της Σωσώς και την άφησε άφωνη!

Το σχόλιο που άκουσε για το ρόλο της Σωσώς και την άφησε άφωνη!

Η «Σωσώ» από τα Εγκλήματα, που ενσάρκωσε η Καίτη Κωνσταντίνου, είναι ίσως από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης.

Η ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί από την ερμηνεία της αυτή, η οποία ήταν κατά κοινή ομολογία εκπληκτική. Για το ρόλο της αυτό, μίλησε μεταξύ άλλων στην τελευταία της συνέντευξη η αγαπημένη καλλιτέχνις. «Ακόμα με φωνάζουν στον δρόμο Σωσώ και το χαίρομαι γιατί είναι ένας ρόλος που είχα αγαπήσει ιδιαίτερα, υπήρξε κατάθεση ψυχής. Έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να το ξεχάσει ο κόσμος, ακόμα το δείχνουν σε επανάληψη», ανέφερε για τον ρόλω της δαιμόνιας ηρωίδας.

Ωστόσο φρόντισε να τονίσει ένα απίστευτο περιστατικό, που της είχε συμβεί. Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου; «Συνήθως με κοιτούν και γελούν, χωρίς να μου λένε τίποτα. Αλλά έχω ακούσει κι ένα σχόλιο που με είχε αφήσει άφωνη. Με πλησίασε μια κυρία μεγαλύτερης ηλικίας και, κάπως πιο σοβαρά, μου είπε: “Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μπορείτε να μου κάνετε τη χάρη και να σκοτώσετε τον άνδρα σας;”. Θεώρησα πως είχε ταυτιστεί με τη Σωσώ. Γενικά, όμως, η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν αγαπησιάρικη με όλη τη σειρά», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα “Αγορά” και την Κορύνα Μανταγάρη.