Το συγκλονιστικό περιστατικό που έκανε την Άση Μπήλιου να ξεχάσει τη «μητρική» της γλώσσα

Το συγκλονιστικό περιστατικό που έκανε την Άση Μπήλιου να ξεχάσει τη «μητρική» της γλώσσα

Λένε πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σίγουρα αυτό ισχύει για την Άση Μπήλιου. Η γνωστή αστρολόγος αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην τηλεόραση, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία. Είναι σα να της το χρωστούσε η ζωή μετά από όλες τις δυσκολίες που της επιφύλασσε. Στα εννιά της χρόνια έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, ενώ στην εφηβεία της, στην ηλικία των 15 ετών έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. Τέσσερα χρόνια μετά έφυγε από τη ζωή και το τελευταίο στήριγμα που είχε, η μητέρα της. Από τη μία μέρα στην άλλη έμεινε τελείως μόνη, ούσα φοιτήτρια στη Γαλλική Φιλολογία Αθηνών. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την αστρολογία δίνοντας έτσι εξηγήσεις για τα δεινά που είχαν συμβεί στη ζωή της. Για όλα τα παραπάνω μίλησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο «ΕΓΩ weekly».

Μίλησε για την ψυχανάλυση που κάνει χρόνια και πως την βοήθησε να γνωρίσει τον εαυτό της. Γνωρίζοντας ότι είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της, παρατήρησε ότι η ψυχανάλυση την έκανε να τον αγαπήσει. «Χτυπούσα τον εαυτό μου. Και ακόμα είμαι αυστηρή μαζί του. Το παλεύω όμως. Θεωρώ πως είναι ένα ταξίδι που μπορεί να σου πάρει μια ζωή», τόνισε.

Σχολιάζοντας τους λόγους που υπήρξε τόσο σκληρή στη ζωή της αναφέρθηκε στην απώλεια της οικογένειας της και στο γεγονός ότι αναγκάστηκε να μεγαλώσει πριν την ώρα της. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έζησα την πιο ανέμελη παιδική και εφηβική ηλικία. Μεγάλωσα σχεδόν πριν την ώρα μου. Ήταν περίεργο γιατί ενώ από μικρή έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου, μέσα μου εξακολουθούσα να είμαι παιδί», ανέφερε. 

Το μεγάλο σοκ στη ζωή της ήταν όταν πέθανε η μητέρα της καθώς μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερε να κάνει τίποτα άλλο παρά μόνο να διαβάζει και να ακούει μουσική. Μάλιστα, το περιστατικό αυτό την έκανε να ξεχάσει ακόμα και τα γαλλικά που είναι η δεύτερη μητρική της γλώσσα: «Από το σοκ που βίωσα, ξέχασα τα γαλλικά. Την πρώτη μέρα στη σχολή άκουγα να μιλούν και δεν αναγνώριζα τη γλώσσα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγαν παρόλο που είναι η δεύτερη μητρική μου», αποκάλυψε η Άση Μπήλιου.

Έχοντας βιώσει την απώλεια τόσο έντονα και περνώντας από χίλια κύματα δηλώνει, ότι άργησε πολύ να αντικρίσει ξανά με ελπίδα την ζωή. «Πέρασαν αρκετά χρόνια. Μολονότι λίγο αργότερα ξεκίνησα το ραδιόφωνο και την τηλεόραση , φως στη ζωή μου μπήκε όταν γνώρισα το σύντροφο μου και αισθάνθηκα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη ο οποίος νοιάζεται για εμένα», δήλωσε.

Είναι είκοσι χρόνια μαζί και όπως σχολιάζει δεν είναι απλά σύντροφος της, αλλά εραστής, φίλος και οικογένεια συνάμα.